Buzz

Το «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία» στη μικρή οθόνη με πρωταγωνίστρια τη «Μισάντεϊ» του GoT

στα 10

Δείτε το trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς μίας από τις πιο αγαπημένες κομεντί των 90ς. Το σενάριο υπογράφει η Μίντι Κάλινγκ (και η επιρροή της είναι εμφανής!)

Το «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία» στη μικρή οθόνη με πρωταγωνίστρια τη «Μισάντεϊ» του GoT

25 χρόνια μετά, το «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία», η ρομαντική κωμωδία του Μάικ Νιούελ που αγαπήσαμε μεταφέρεται στην μικρή οθόνη, ως τηλεοπτική σειρά από την Μίντι Κάλινγκ.

Και η επιρροή της είναι εμφανής: η παρέα των Λονδρέζων φίλων, των οποίων παρακολουθούμε τις φιλίες, τους έρωτες, τους χωρισμούς και τις απώλειες, είναι πλέον ένα πολυπολιτισμικό μείγμα.

Στον κεντρικό ρόλο - ας πούμε του Χιου Γκραντ, αν και δεν υπάρχει ακριβής αναλογία- ένα γνωστό, πανέμορφο πρόσωπο: η Νάταλι Εμάνιουελ, η «Μισάντεΐ» του Game of Thrones.

Δείτε το reunion του πρωτότυπου καστ: «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία», 25 χρόνια μετά

Four Weddings and a Funeral TV 607 1

Four Weddings and a Funeral TV 607 2

Η Εμάνιουελ ερμηνεύει τη Μάγια, μία νεαρή διευθύντρια του γραφείου επικοινωνίας ενός Νεοϋορκέζου πολιτικού, η οποία λαμβάνει το προσκλητήριο γάμου της κολλητής της στο κολλέγιο, που πλέον μένει στο Λονδίνο. Αφήνει τα πάντα πίσω για να ταξιδέψει στην Αγγλία και να ξαναβρεί τους παλιούς της φίλους, οι οποίοι περνούν τις προσωπικές τους κρίσεις. Σχέσεις που διαλύονται, πολιτικά σκάνδαλα που ξεσκεπάζονται, παράνομοι έρωτες που φουντώνουν, όλα καταλήγουν σε... τέσσερις γάμους και μια κηδεία.

Την Εμάνιουελ πλαισιώνουν οι Ζόι Μπόιλ, Γκας Καν, Σοφία Λα Πόρτα, Χάρις Πατέλ, Nίκες Πατέλ, Τζον Ρέινολντ, Ρεμπέκα Ρίτενχαους και Μπράντον Μίκαλ Σμιθ.

Ο Ρίτσαρντ Κέρτις, σεναριογράφος της αυθεντικής κομεντί, παραμένει στην ομάδα ως παραγωγός.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στς 31 Ιουλίου κι από το φθινόπωρο έρχεται στην Ελλάδα στα κανάλια Novacinema και στο Nova On Demand.

Δείτε το trailer (και μείνετε μέχρι το τέλος για την ευχάριστη έκπληξη γνωστών cameos):


Διαβάστε περισσότερα:

Four Weddings and a Funeral TV 607 3