Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«House of Gucci»

Dressed to kill. Lady Gaga, Ανταμ Ντράιβερ κι ένας αγνώριστος Τζάρεντ Λετο κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «House of Gucci».

«Parallel Mothers»

Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που θα ανοίξει το 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Parallel Mothers».

«No Time to Die»

Το νέο teaser υπόσχεται αερομαχίες, πιστολίδια, γυναίκες με υπέροχα πόδια για φονικά όπλα και την ασημένια Aston Martin εξοπλισμένη με τα πολυβόλα του Q. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «No Time to Die».

«Ghostbusters: Afterlife»

Το νέο trailer μάς επιφυλάσσει μια έκπληξη: oι αυθεντικοί Ghostbusters είναι εδώ! Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Ghostbusters: Afterlife».

«Dexter»

O νέος κύκλος «Dexter» κάνει πρεμιέρα σε λίγο. Και το πρώτο trailer, μάς αποκαλύπτει τι έχει απογίνει ο πιο πολύπλοκος serial killer της μικρής οθόνης... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dexter».

«The Card Counter»

Ο Οσκαρ Αϊζακ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Γουλιέλμου Τέλου, ενός παθιασμένο τζογαδόρο και πρώην στρατιωτικού, ο οποίο προσπαθεί να αλλάξει την ζωή ενός νεαρού άντρα που προσπαθεί να εκδικηθεί έναν κοινό εχθρό από το παρελθόν τους. Σκηνοθετεί ο Πολ Σρέιντερ, υποψήφιος για το Χρυσό Λέοντα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Βενετίας.

«The Prince»

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του HBO Max επικεντρώνεται στην βασιλική οικογένεια μέσα από τα μάτια του πρίγκιπα Γεώργιου, του γιου του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, με ό,τι ο καθένας μπορεί να περιμένει από μια σειρά από τους δημιουργούς του «Family Guy».

«See Season 2»

Τζέισον Μομόα εναντίον Ντέιβ Μπαουτίστα στο τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν της σειράς του Apple TV+.

«Vivo»

Ο Λιν Μάνουελ Μιράντα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix ως ένα πιθηκάκι που του αρέσει να τραγουδάει όλη μέρα σε σκηνοθεσία του Κερκ ΝτεΜίκο («The Croods»).

«Flag Day»

Ο Σον Πεν σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με την κόρη του Ντίλαν Πεν σε μια ταινία για την σχέση ενός παραχαράκτη με την κόρη του, η οποία έκανε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στις Κάννες.

«King Richard»

O Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του πατέρα, και προπονητή, της διάσημης τενίστριας Σερένα Γουίλιαμς. Πάει για Οσκαρ, λένε.

«American Horror Story: Double Feature»

Η νέα σεζόν της σειράς του Ράιαν Μέρφει φέρνει στο παιχνίδι εξωγήινους και θαλάσσια τέρατα.

«Cooking With Paris»

Αν πάντα ευχόσασταν να δείτε ένα πρόγραμμα μαγειρικής με την Πάρις Χίλτον, τότε το Netflix έκανε το όνειρό σας πραγματικότητα.

«Lamb»

Η νέα ταινία τρόμου της Α24 φέρνει την Νούμι Ραπάς να υιοθετεί ένα παιδί μισό αγόρι μισό πρόβατο.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021