TV

«Oι δαίμονές μου παραμονεύουν»: δείτε το πρώτο trailer της επιστροφής του «Dexter»

στα 10

O νέος κύκλος «Dexter» κάνει πρεμιέρα σε λίγο. Και το πρώτο trailer, μάς αποκαλύπτει τι έχει απογίνει ο πιο πολύπλοκος serial killer της μικρής οθόνης...

«Oι δαίμονές μου παραμονεύουν»: δείτε το πρώτο trailer της επιστροφής του «Dexter»

Από το 2006 μέχρι το 2013 που ολοκληρώθηκαν οι 8 κύκλοι της σειράς, ο «Dexter» είχε δημιουργήσει φανατικό following - μάλιστα, τα πρώτα τέσσερα χρόνια με διακρίσεις στα βραβεία και όλους τους προβολείς στον πρωταγωνιστή Μάικλ Σι Χολ. Οι επιλογές του φινάλε είχαν απογοητεύσει και διχάσει το κοινό και τίποτα δεν έμοιαζε ότι άφηνε την πόρτα ανοιχτή για μια επιστροφή.

Πριν από λίγους μήνες, το Showtime ανακοίνωσε επίσημα ότι ο «Dexter» επιστρέφει για 9ο κύκλο και 10 ακόμα επεισόδια.

Οι προσδοκίες μεγάλες, οι απορίες πολλές: τι απέγινε ο Ντέξτερ Μόργκαν;

Η ζωή του στο Μαϊάμι τον ήθελε την μέρα να δουλεύει ως ειδικός συνεργάτης της αστυνομίας - συγκέντρωνε δείγματα DNA και αίματος από τον τόπο του εγκλήματος, έβλεπε τα μοτίνα, τα ανέλυε και βοηθούσε στην έρευνα. Τη νύχτα όμως ο Ντέξτερ ήταν ένας ιδιότυπος εκδικητής/serial killer - εκτελούσε με τον δικό του τελετουργικό τρόπο, με το δικό του ηθικό κώδικα: μόνο τα καθίκια που λόγω ενός νομικού κωλύματος γλίτωναν από το σύστημα.

Θυμηθείτε κι αυτά: Dexter 9: τα πρώτα teasers... κόβουν σαν μαχαίρι!

Dexter MAIN

Οταν δραπέτευσε στη θάλασσα στο «φινάλε» της σειράς, που βγήκε; Που κρύβεται τώρα; Ποιος «είναι»; Πώς βρέθηκε εκεί; Εχει σταματήσει την αιματοβαμμένη «δραστηριότητά» του;

Κάποια teasers που είχαν κυκλοφορήσει την άνοιξη μάς έδιναν μια ιδέα για το πώς έχει απορροφηθεί σε μια μικρή, ορεινή αμερικανική πόλη.

dexter 607 3

Σήμερα κυκλοφορεί και το πρώτο επίσημο trailer, αλλά και κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το στόρι του 9ου κύκλου.

Οχι, δε θα συναντήσουμε τον Ντέξτερ, ένα δυο μήνες μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν το φινάλε της σειράς. Αλλά... 10 χρόνια μετά.

Ο σκοτεινός αντι-ήρωας έχει αλλάξει τόπο, ζωή, επάγγελμα. Ζει σε μια ορεινή κωμόπολη, όπου όλοι τον ξέρουν και όλοι τον παρακολουθούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν μποεί να διαταράξει την ησυχία της με τις νυχτερινές του δραστηριότητες. Ή...όχι;

Dexter 9 2

«Κάθε μέρα προσποιούμαι. Ομως οι δαίμονές μου παραμονεύουν. Ζω με τον τρόμο. Αν κάποιος καταλάβει τι πραγματικά είμαι, τότε... τέλος.»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρωταγωνιστής Μάικλ Σι Χολ ομολόγησε ότι η απογοήτευση των φανς με το φινάλε έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει. Και πόσο παράξενο του ήταν να γλιστρήσει ξανά κάτω από την επιδερμίδα του ρόλου: «Ηταν πολύ παράξενο το ότι... δεν μου ήταν καθόλου παράξενο!» λέει γελώντας.

Kι όσο για το ποιοι άλλοι από τους «παλιούς» θα συμμετέχουν στην νέα σεζόν, κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Φήμες πάντως θέλουν και τον Τζον Λίθγκοου και την Τζένιφερ Κάρπεντερ να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Το trailer πάντως δεν αποκαλύπτει καμία φιγούρα από το παρελθόν.

Το Dexter 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου στο Showtime.