Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και τα τρέιελερ δεν έχουν σταματήσει να έρχονται με δόσεις από Comic Con του Σαν Ντιέγκο αλλά και από διάφορες πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Jojo Rabbit»

Η ταινία του Τάικα Γουαΐτίτι στην οποία ο ίδιος ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης υποδύεται τον Αδόλφο Χίτλερ αποκαλύπτει τις πρώτες της εικόνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jojo Rabbit».


«A Beautiful Day in the Neighborhood»

Η νέα ταινία της Μάριελ Χέλερ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς έχει τρέιλερ και υπερβολικές δόσεις αρετής. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «A Beautiful Day in the Neighborhood».


«The Goldfinch»

Η «Καρδερίνα» της Ντόνα Ταρτ γίνεται η ταινία που αξίζει στη φήμη της σε σκηνοθεσία Τζόν Κρόουλι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Goldfinch».


«Port Authority»

To ντεμπούτο της Αμερικανίδας Ντανιέλ Λέσοβιτς, με τον Μάρτιν Σκορσέζε και το Hercules Fund του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση στα credits του, προβλήθηκε στο Ενα Κάποιο Βλέμμα των Καννών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Port Authority».


«Zombieland Double Tap»

Κάπως έτσι δείχνει μια ταινία που βάζει οσκαρούχους ηθοποιούς να περνάνε τέλεια και να το διασκεδάζουν σκοτώνοντας ορδές από ζόμπι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Zombieland Double Tap».


«The County»

Ο σκηνοθέτης του υπέροχου «Rams» Γκριμούρ Χακόναρσον επιστρέφει με μια ακόμη ιστορία τοποθετημενη στην επαρχία της Ισλανδίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The County».


«Catherine the Great»

Η Ελεν Μίρεν ετοιμάζεται για τα τηλεοπτικά βραβεία της επόμενης σεζόν στο ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας στη σειρά του ΗΒΟ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Catherine the Great».


«While at War»

Ο Αλεχάντρο Αμεναμπάρ επιστρέφει με μια ταινία η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στα φεστιβάλ του Τορόντο και του Σαν Σεμπαστιάν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «While at War».


«Harriet»

Μάς συστήθηκε (και μάς ανατίναξε το μυαλό) στο «Bad Times at El Royale». Σήμερα, η βραβευμένη με ΤΟΝΥ βρετανή ηθοποιός και τραγουδίστρια Σίνθια Ερίβο επιστρέφει με μία ταινία που της υπόσχεται μία πανηγυρική πορεία στα βραβεία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Harriet».


«Playmobil: The Movie»

Μετά τα LEGO σειρά έχουν τα Playmobil για να αποκτήσουν την δική τους ταινία.


«The Righteous Gemstones»

H ηθοποιός Ντάνι ΜακΠράιντ επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή την φορά ως σεναριογράφος, στην νέα κωμική σειρά του HBO για μια οικογένεια τηλεοπτικών ευαγγελιστών του οποίου μόνο αγνούς και ιερούς δεν τους λες.


«Gemini Man»

Ο Ανγκ Λι πειραματίζεται ξανά με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά εφέ στο καινούργιο του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Gemini Man».


«The Fanatic»

O Τζον Τραβόλτα παίζει ένα φανατικά τρελό θαυμαστή ενός διάσημου ηθοποιού ο οποίος το πάει ένα βήμα παραπέρα.


«Light of My Life»

O Κέισι Αφλεκ γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία όπου ταξιδεύει σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο χωρίς γυναίκες. Το λες και κάπως άβολο μετά από όλα όσα έχουν συμβεί γύρω από τον ίδιο.


«Snowpiercer»

Βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2013, η σειρά θα μας μεταφέρει σε ένα δυσοίωνο μέλλον όπου ολόκληρος ο πλανήτης έχει μετατραπεί σε ένα αφιλόξενο παγωμένο τοπίο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Snowpiercer».


«Westworld»

Το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς αποκαλύπτει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον και σχεδόν τίποτα δεν θυμίζει εδώ όλα όσα έχουν προηγηθεί, εκτός από το φουτουριστικό φόντο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Westworld».


«Star Trek: Picard»

O Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει σε έναν ρόλο που άφησε εποχή, τον Ζαν Λικ Πικάρντ στο πρώτο teaser της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Amazon Prime.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.