Buzz

Η σάτιρα περισσεύει στο τρέιλερ του «Jojo Rabbit» του Τάικα Γουαϊτίτι

στα 10

Η ταινία του Τάικα Γουαΐτίτι στην οποία ο ίδιος ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης υποδύεται τον Αδόλφο Χίτλερ αποκαλύπτει τις πρώτες της εικόνες.

Flix Team
Η σάτιρα περισσεύει στο τρέιλερ του «Jojo Rabbit» του Τάικα Γουαϊτίτι

Υστερα από το εξαιρετικό (και ατυχώς χωρίς διανομή στην Ελλάδα) «Hunt for the Wilderpeople» και το «Thor: Ragnarok», ο Νεοζηλανδός ηθοποιός και σκηνοθέτης που πρόσφατα μάθαμε ότι άφησε στην άκρη το «Akira» για να σκηνοθετήσει την τέταρτη περιπέτεια του Thor «Thor: Love and Thunder» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «JoJo Rabbit» στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Caging Skies» της συμπατριώτισσάς του Κριστίν Λένενς, εκτυλίσσεται την εποχή του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και παρακολουθεί ένα αγόρι στη Ναζιστική Νεολαία που ανακαλύπτει ότι η μητέρα του προσφέρει καταφύγιο σ' ένα συνομήλικό του Εβραιόπουλο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σαμ Ρόκγουελ, Ρέμπελ Γουίλσον και Τόμασιν Μακένζι ενώ ο τον Αδόλφο Χίτλερ (που πρωταγωνιστεί κι αυτός στην αφήγηση) υποδύεται με σατιρικό πνεύμα ο ίδιος ο Γουαϊτίτι.

Δείτε εδώ το πρώτο teaser trailer του «Jojo Rabbit»:

Διαβάστε περισσότερα για το «Jojo Rabbit» εδώ.