Buzz

Πρώτη φωτογραφία από το «Jojo Rabbit». Επειδή ο Τάικα Γουαϊτίτι απαντά στον φασισμό με τρέλα

στα 10

Ο Νεοζηλανδός δημιουργός ποστάρει την πρώτη φωτογραφία από την επόμενη ταινία του και προκαλεί χαμόγελα ικανοποίησης.

Πρώτη φωτογραφία από το «Jojo Rabbit». Επειδή ο Τάικα Γουαϊτίτι απαντά στον φασισμό με τρέλα

Ο Τάικα Γουαϊτίτι κατάφερε μέσα σ' ενάμιση χρόνο να σκηνοθετήσει και το (αριστουργηματικό και χωρίς διανομή στην Ελλάδα) «Hunt for the Wilderpeople» και το «Thor: Ragnarok» κι αυτό είναι ήδη ένα θαυμάσιο επίτευγμα. Τώρα, ο Νεοζηλανδός ηθοποιός και σκηνοθέτης ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, που μάλλον θα μας κάνει να θαυμάσουμε ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: «Killing Eve» | Αυτή είναι η πλέον απροσδόκητη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς

Το «Jojo Rabbit» βασίζεται στο μυθιστόρημα «Caging Skies» της συμπατριώτισσάς του Κριστίν Λένενς, εκδοτική επιτυχία, μεταφρασμένο σε πολλές γλώσσες και πολυβραβευμένο στη Γαλλία. Η ιστορία εκτυλίσσεται την εποχή του Β' Παγκόσμιου και παρακολουθεί ένα αγόρι στη Ναζιστική Νεολαία που ανακαλύπτει ότι η μητέρα του προσφέρει καταφύγιο σ' ένα συνομήλικό του Εβραιόπουλο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σαμ Ρόκγουελ, Ρέμπελ Γουίλσον και Τόμασιν Μακένζι. Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι κι αυτός πρωταγωνιστής της ιστορίας και, στην ταινία, τον υποδύεται με σατιρικό πνεύμα ο ίδιος ο Τάικα Γουαϊτίτι. Δείτε παρακάτω την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Jojo Rabbit» και μια ακόμα, από τα γυρίσματα.