Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Ticket to Paradise»

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλόυνεϊ ξανά μαζί στο πρώτο τρέιλερ του «Ticket to Paradise». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ticket to Paradise».

«Hocus Pocus 2»

Κλειδώστε τα παιδιά σας! Οι αδερφές Σάντερσον επιστρέφουν στο τρέιλερ του «Hocus Pocus 2». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hocus Pocus 2».

«Peter von Kant»

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο αριστούργημα του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ «Τα Πικρά Δάκρυα της Πέτρα φον Καντ», έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στην 72η Berlinale. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Peter von Kant».

«See How They Run»

Ο Σαμ Ρόκγουελ και η Σίρσα Ρόναν πρωταγωνιστούν σε μια all star καστ ταινία μυστηρίου οι οποίοι προσπαθούν να εξιχνιάσουν έναν φόνο στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου την δεκαετία του '50.

«Thirteen Lives»

Ο Ρον Χάουαρντ σκηνοθετεί την ταινία η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία η οποία έκανε όλο τον κόσμο να αγωνιά όταν μια ομάδα δώδεκα παιδιών και ο προπονητής τους έμεινα εγκλωβισμένοι σε μια σπηλιά στην Ταϊλάνδη για 18 μέρες και την απόπειρα απελευθέρωσής τους.

«Athena»

H νέα ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά μιλάει για τις ζωές τριών αδερφών οι οποίες μετατρέπονται σε χάος όταν ο μικρότερός τους αδερφός σκοτώνεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.