Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «Peter von Kant» σε σκηνοθεσία του Φρανσουά Οζόν

στα 10

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο αριστούργημα του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ «Τα Πικρά Δάκρυα της Πέτρα φον Καντ», έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στην 72η Berlinale.

Πρώτο τρέιλερ του «Peter von Kant» σε σκηνοθεσία του Φρανσουά Οζόν

Η νέα ταινία του Φρανσουά Οζόν «Peter von Kant» έκανε την πρεμιέρα της τον Φεβρουάριο που μας πέρασε στην 72o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ως η επίσημη ταινία έναρξης.

Διαβάστε ακόμα: Το «Peter von Kant» του Φρανσουά Οζόν θα ανοίξει την 72η Berlinale

peter von kant

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο αριστούργημα του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ «Τα Πικρά Δάκρυα της Πέτρα φον Καντ» του 1972, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Οζόν, μιλά για τον Πίτερ Φον Καντ, έναν επιτυχημένο, διάσημο σκηνοθέτη, που ζει με τον βοηθό του Καρλ, τον οποίο του αρέσει να κακομεταχειρίζεται και να ταπεινώνει. Μέσω της σπουδαίας ηθοποιού Sidonie γνωρίζει και ερωτεύεται τον Amir, έναν όμορφο νεαρό με σεμνά μέσα. Προσφέρεται να μοιραστεί το διαμέρισμά του και να βοηθήσει τον Amir να μπει στον κόσμο του κινηματογράφου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντενίς Μενοσέτ, Ιζαμπέλ Ατζανί και Χάνα Σιγκούλα και κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το πρώτο της τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.