Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τρέιλερ αρκετών φεστιβαλικών ταινιών έκαναν την πρεμιέρα τους την εβδομάδα που μας πέρασε, παρέα με μερικές από τις πιο αξιόλογες σειρές που περιμένουμε να δούμε αυτό το καλοκαίρι.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«True Mothers»

Η επιλεγμένη στο (ακυρωμένο) φεστιβάλ των Καννών ταινία της Ναόμι Καουάσε, μοιάζει να θέλει να μας κάνει να κλάψουμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «True Mothers».


«Song Without A Name»

Μια από τις ταινίες που συζητήθηκαν πέρσι στις Κάννες, σε σκηνοθεσία της Μελίνα Λεόν, έρχεται στις αμερικάνικες αίθουσες τον Αύγουστο.


«Howard»

To ντοκιμαντέρ για τον Χάουαρντ Ασμαν, τον στιχουργό πίσω από μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των ταινιών Disney, όπως «Under the Sea», «Friend Like Me» και «Be Our Guest» ο οποίος πέθανε το 1991 από AIDS έρχεται στο Disney+ τον Αύγουστο.


«Possessor»

Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για το body horror του Μπράντον Κρόνενμπεργκ με πρωταγωνίστρια την Αντρεα Ραϊζμπορόου, στον ρόλο μιας γυναίκας η οποία μπορεί να μπει στο μυαλό άλλων ανθρώπων. Κυριολεκτικά.


«New Mutants»

Η πολυπαθής ταινία του Τζον Μπουν, βασισμένη στο σύμπαν τον X-Men, βγαίνει (;) στις αίθουσες στις 28 Αυγούστου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «New Mutants».


«Chucky»

H τηλεοπτική σειρά της «Κούκλας του Σατανά», σε σενάριο του ίδιου του δημιουργού της του Ντον Ματσίνι, έρχεται στις οθόνες μας το 2021.


«Dummy»

Η Αννα Κέντρικ πάει ένα road trip μαζί με μια ομιλούσα κούκλα του σεξ (ναι, καλά διαβάσατε) και προβάλλεται ήδη στο Quibi.


«The Muppets Now»

Τα Μάπετς εισβάλλουν στο Disney+ με έξι ημίωρα επεισόδια αυτόν τον Αύγουστο.


«The Alienist: The Angel of Darkness»

H σειρά επιστρέφει με όλο το αρχικό καστ και το ένα νέο μυστήριο στις 19 Ιουλίου.


«Project Power»

Εδώ δεν υπάρχει μπλε ή κόκκινο χάπι. Ενα μόνο χρειάζεται για να δώσει σε κάποιον υπεράνθρωπες δυνάμεις. Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η νέα ταινία του Netflix με πρωταγωνιστές του Τζέιμι Φοξ και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, η οποία κυκλοφορεί στις 14 Αυγούστου.


«Star Trek Lower Decks»

H νέα σειρά animation του Star Trek έρχεται από τον συνδημιουργό του «Rick and Morty» Μάικ ΜακΜάχαν.


«The Rock Honest Trailer»

H αγαπημένη περιπέτεια του Μαίκλ Μπέι έπρεπε να αποκτήσει κι αυτή το δικό της honest trailer.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.