Buzz

Δάκρυα για όλους: Το «True Mothers» της Ναόμι Καουάσε δεν φοβάται τη συγκίνηση

στα 10

Η επιλεγμένη στο (ακυρωμένο) φεστιβάλ των Καννών ταινία, μοιάζει να θέλει να μας κάνει να κλάψουμε.

Δάκρυα για όλους: Το «True Mothers» της Ναόμι Καουάσε δεν φοβάται τη συγκίνηση

Η γιαπωνέζα σκηνοθέτης του «Κάθε Χίλια Χρόνια» και του «Τυφλή Αγάπη» ανάμεσα σε άλλα, σίγουρα δεν φοβάται τα συναισθήματα και την εξερεύνησή τους, την βουτιά στο δράμα ή σε ιστορίες που αγγίζουν βαθιά το θυμικό.

Και κάπως έτσι η καινούργια της ταινία «True Mothers», δείχνει από το πρώτο της τρέιλερ -και τα δάκρυα που κυλούν ασταμάτητα σε αυτό- σαν κάτι που θέλει να μιλήσει πρώτα απ΄όλα στην καρδιά των θεατών του, ακόμη κι αν αγγίζει ένα θέμα που μοιάζει να έχει βαθιές κοινωνικες προεκτάσεις.

Δείτε ακόμη: O Λούκα Γκουαντανίνο χαρακτηρίζει τον «Σημαδεμένο» του ως μια ταινία «επίκαιρη»

true mothers 607

Στο «True Mothers», ένα ζευγάρι που προσπαθεί ανεπιτυχώς να αποκτήσει παιδί, αποφασίζει τελικά να υιοθετήσει ένα γλυκύτατο αγοράκι. Λίγα χρόνια μετά την υιοθεσία όμως, ένα νεαρό κορίτσι εμφανίζεται και διεκδικεί την μητρότητα του παιδιού κάνοντας τους γονείς του να παλέψουν για να το διεκδικήσουν.

Το φιλμ είχε επιλεχθεί γαι το φεστιβάλ των Καννών και τώρα αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του σε αυτό του Τορόντο. Στο βίντεο που ακολουθεί, και στο οποίο μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ, μπορείτε επίσης αν θέλετε, να κλάψετε με την καρδιά σας.


Δείτε επίσης: Πιο γαλλικός ρομαντισμός πεθαίνεις! Το τρέιλερ του «16 Printemps» της Σιζάν Λεντόν σου θυμίζει τους πρώτους σου έρωτες