Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Succession Season 4»

Το trailer του 4ου κύκλου «Succession» βρίσκει τα μέλη της οικογένειας Ρόι σε μια εκρηκτική σκακιέρα: κάθε κίνηση είναι μοιραία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη σεζόν του «Succession».

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»

Το νέο τρέιλερ φαίνεται πως πέτυχε critical hit. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves».

«We Have A Ghost»

Ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ γίνεται φάντασμα και τρομοκρατεί την Τζένιφερ Κούλιτζ στη νέα κωμωδία του Netflix.

«65»

Ο Ανταμ Ντράιβερ πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός αστροναύτη ο οποίος προσγειώνεται σε έναν μυστηριώδη πλανήτη και ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνος του σε σενάριο και σκηνοθεσία των σεναριογράφων του «Ενα Ησυχο Μέρος».

«Shazam! Fury of the Gods»

Η οικογένεια του Shazam μεγαλώνει και τα βάζει με την Ελεν Μίρεν και την Λούσι Λιού. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shaz.am! Fury of the Gods».

«Daisy Jones & The Six»

Σε παραγωγή της Ριζ Γουίδερσπουν, η νέα σειρά του Amazon Prime ακολουθεί ένα ροκ συγκρότημα στη μουσική σκηνή του Λος Αντζελες της δεκαετίας του ’70 στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παγκόσμια δημοσιότητα.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.