Buzz

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Shazam! Fury of the Gods» είναι οικογενειακό ζήτημα

στα 10

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2022.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Shazam! Fury of the Gods» είναι οικογενειακό ζήτημα

Η Warner και η DC τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στο DCEU μετά την αποχώρηση του Ζακ Σνάιντερ από αυτό, το οποίο σηματοδότησε και την λήξη του SnyderVerse. Η πρώτη ταινία μετά από αυτό φαίνεται πως θα είναι το «Shazam! Fury of the Gods», κάτι που ίσως μας δώσει μια μικρή ιδέα για το τι θα περιμένουμε στο μέλλον από την DC, με τον Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ να επιστρέφει στην σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμα: Χειραγώγησε τελικά ο Ζακ Σνάιντερ το κίνημα #ReleasetheSnyderCut;

shazam! fury of the gods

Ο Σάντμπεργκ πήγε στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο για να προσφέρει στο κοινό και στους φανς μια πρώτη ματιά από την ταινία, παρουσιάζοντας το πρώτο της τρέιλερ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ζάκαρι Λέβι, Ασερ Εϊντζελ, Τζακ Ντίλαν Γκλέιζερ, Ανταμ Μπρόντι, Φέιθ Χέρμαν, Μέγκαν Γκουντ, Γκρέις Φούλτον, Ρος Μπάτλερ, Τζόβαν Αρμάντ, Κούπερ Αντριους και μαζί τους οι Ελεν Μίρεν στον ρόλο της Εσπέρα, Λούσι Λιού στον ρόλο της Καλίψω και η Ρέιτσελ Ζέγκλερ σε έναν μυστηριώδη ρόλο.

Η ταινία «Shazam! Fury of the Gods» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου και θα τα βάλει με το «Avatar: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον στο box office. Ας κερδίσει ο καλύτερος λοιπόν…