Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Κούκλες, μεταλλαγμένοι, αγελάδες, ύαινες και βραβευμένοι ηθοποιοί όλοι εδώ στα τρέιλερ που συζητήθηκαν αρκετά μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«First Cow»

Μια αγελάδα, τυχοδιώκτες, μετανάστες και μερικά πολύ νόστιμα κέικ, σε μια ιστορία από τις απαρχές της Aμερικής από την σκηνοθέτη Κέλι Ράιχαρντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «First Cow».


«Uncut Gems»

Και μετά το «Good Time», οι αδελφοί Σάφντι υπόσχονται ένα ακόμη γεμάτο ένταση κινηματογραφικό rollercoaster ride. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Uncut Gems».


«Ragnarok»

H πρώτη σειρά φαντασίας από τη Νορβηγία του Netflix βασίζεται πάνω, τι άλλο, στη μυθολογία τους και τους θεούς τους. Ολα τα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου.


«Devs»

Ο σκηνοθέτης του «Ex Machina» και του «Annihilation», Αλεξ Γκάρλαντ, επιστρέφει με μια σειρά -τι άλλο;- επιστημονικής φαντασίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Devs».


«Mrs. America»

«Δεν είμαι εναντίον των γυναικών!» Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι η αντιφεμινίστρια Φίλις Σλάφλι στη μίνι σειρά του FX. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mrs. America».


«New Mutants»

Η πολυπαθής ταινία του Τζον Μπουν, βασισμένη στο σύμπαν τον X-Men, βγαίνει (;) στις αίθουσες στις 3 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «New Mutants».


«Fargo Season 4»

H τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Νόα Χόλεϊ επιστρέφει στις 19 Απριλίου αυτή την φορά με πρωταγωνιστή στον Κρις Ροκ.


«Chilling Adventures of Sabrina Part 3»

Τα τρέιλερ μπορεί να έχουν καταντήσει πολύ βαρετά, αλλά η Σαμπρίνα ξέρει να κάνει την διαφορά με ένα πιασάρικο βίντεο κλιπ, σκέτη κόλαση. Η σειρά επιστρέφει στο Netflix στις 24 Ιανουαρίου.


«Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

H Χάρλεϊ Κουίν έχει ξεπεράσει τον Τζόκερ για τα καλά και έχει για BFF μια ύαινα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)».


«Ozark Season 3»

H αγαπημένη σειρά του Netflix επιστρέφει με την τρίτη της σεζόν στις 27 Μαρτίου.


«Brahms: The Boy II»

Η ανατριχιαστική κούκλα επιστρέφει και αυτή την φορά κάνει φίλο ένα ανατριχιαστικό παιδάκι (γιατί μπορεί). Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου.


«Locke & Key»

Μετά από 8 χρόνια συνεχών προβλημάτων στην παραγωγή και απορρίψεων από διάφορα κανάλια, η μεταφορά του κόμικ «Locke & Key» βρήκε τελικά τον δρόμο προς την μικρή οθόνη του Netflix για τις 7 Φεβρουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Locke & Key».


«Sex Education Season 2»

Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν στο Netflix, η σειρά μας δίνει ένα νέο τρέιλερ σκέτο οργασμό.


«Narcos: Mexico Season 2»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix «Narcos» επιστρέφει με μια νέα spin-off σεζόν, όπου μας μεταφέρει στην δεκαετία του ’80, στις αρχές του πολέμου των καρτέλ, με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Λούνα. Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 13 Φεβρουαρίου.


«Timmy Failure Mistakes Were Made»

O Τομ ΜακΚάρθι, ο σκηνοθέτης του βραβευμένου με Οσκαρ «Spotlight», ετοιμάζει μια οικογενειακή ταινία για το Disney+ βασισμένη στα βιβλία του Στίβεν Πάστις, με πρεμιέρα να ετοιμάζεται να κάνει στο φεστιβάλ του Σάντανς.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.