Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε και το Super Bowl στην Αμερική, το οποίο έφερε μαζί και μερικά νέα τρέιλερ για τις πιο αναμενόμενες ταινίες και σειρές της χρονιάς.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Toy Story 4»

Κατά την διάρκεια του super bowl, η Pixar παρουσίασε ένα ακόμα teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Toy Story 4».


«Avengers: Endgame»

H Marvel παρουσίασε ένα ακόμα teaser της ταινίας, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avengers: Endgame».


«Captain Marvel»

Higher, Further, Faster: Νέο τρέιλερ για την «Captain Marvel» της Μπρι Λάρσον που έρχεται με φόρα για να αλώσει το ανδροκρατούμενο σύμπαν των κινηματογραφικών υπερηρώων. Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη «Captain Marvel».


«Us»

Ενα δεύτερο τρέιλερ επιβεβαιώνει πως το «Us» του Τζόρνταν Πιλ θα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του 2019. Και, γιατί όχι, και μια από τις καλύτερες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Us».


«The Handmaid's Tale»

Ακόμη μια δυστοπική εκδοχή της Αμερικής του σήμερα στις πρώτες εικόνες από τον τρίτο κύκλο της σειράς του Hulu. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Handmaid's Tale».


«Scary Stories to Tell in the Dark»

Από το ρόλο του παραγωγού ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο παρουσιάζει μικρές εκρήξεις τρόμου και υπόσχεται (καλοκαιρινές) ανατριχίλες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scary Stories to Tell in the Dark».





«Dumbo»

Ο διάσημος ιπτάμενος ελέφαντας της Disney ετοιμάζεται να προσγειωθεί σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dumbo».


«Shaft»

Τρεις γενιές Σαφτ υπόσχονται τριπλή δράση στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shaft».


«Pet Sematary»

Το νέο τρέιλερ της ταινίας αποκαλύπτει μια σημαντική αλλαγή από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pet Sematary».


«Child's Play»

Ο καλύτερός σου φίλος επιστρέφει. Ο νέος Τσάκι έρχεται ανανεωμένος και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Child's Play».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.