Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τι κοινό έχουν ο Ντάμιεν Σαζέλ, ο Candyman και οι Transformers; Ολοι τους βρίσκονται στα τρέιλερ που έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Eddy»

O Ντάμιεν Σαζέλ δημιούργησε μια μίνι σειρά για το Netflix, και σκηνοθετεί μερικά επεισόδια, με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Χόλαντ ως, τι άλλο, έναν τζαζ πιανίστα ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός κλαμπ στο Παρίσι. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου.


«Candyman»

Ο Τζόρνταν Πιλ και η Νία ΝταΚόστα, μεταφέρουν άλλη μια φορά το διήγημα του Κλάιβ Μπάρκερ στη μεγάλη οθόνη υπογράφοντας το σενάριο και την σκηνοθεσία αντίστοιχα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Candyman».


«Tales From the Loop»

Η νέα σειρά του Amazon Prime βασίζεται στις σουρεαλιστικές ζωγραφιές του Σάιμον Στάλενχαγκ και θα κάνει την πρεμιέρα της στις 3 Απριλίου.


«Saint Maud»

Η πρώτη μεγάλου μήκους της βρετανίδας Ρόουζ Γκλας είναι μια από τις ταινίες που έκαναν αίσθηση το 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Saint Maud».


«The High Note»

Η Ντακότα Τζόνσον είναι μια φιλόδοξη βοηθός μιας ποπ ντίβας τραγουδίστριας, της Τρέσι Ελις Ρος, σε σκηνοθεσία της Νίσα Γκανάτρα η οποία μας είχε δώσει παλιότερα την ταινία «Late Night».


«Rumble»

Στην νέα αυτή ταινία κινουμένων σχεδίων, ο Γουίλ Αρνετ δανείζει την φωνή του σε ένα τέρας που προσπαθεί να μπει στον κόσμο του επαγγελματικού wrestling.


«Cursed Films»

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για όλες εκείνες τις ταινίες φαίνεται πως τους χτύπησε μια κατάρα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, και όλες τους έχουν μια περίεργη ιστορία να πουν.


«Transformers: War for Cybertron Trilogy: Siege»

Οι Transformers επιστρέφουν αυτή την φορά στο Netflix ως μια σειρά anime οι οποία καλύπτει τον διαπλανητικό πόλεμο των Οτομποτ με τους Ντισέπτικονς. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2020.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.