Buzz

Το «Saint Maud» είναι ένα ντεμπούτο που θα σε τρομάξει και θα σε ενθουσιάσει εξίσου

στα 10

Η πρώτη μεγάλου μήκους της βρετανίδας Ρόουζ Γκλας είναι μια από τις ταινίες που έκαναν αίσθηση το 2019.

Το «Saint Maud» είναι ένα ντεμπούτο που θα σε τρομάξει και θα σε ενθουσιάσει εξίσου

Εκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο και στη συνέχεια βρέθηκε στο διαγωνιστικό του Λονδίνου και στην πορεία η νεαρή δημιουργός του χαιρετίστηκε από τον παγκόσμιο τύπο σαν μια από τις δημιουργούς που αξίζει να προσέξεις και μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του βρετανικού σινεμά.

saint maud 607

Το «Saint Maud» είναι μια ακατάτακτη ταινία ψυχολογικού τρόμου και θρησκευτικής παράνοιας με την ηρωίδα του, μια νεαρή νοσοκόμα με υπερβολικά βαθιά πίστη στο θεό κι ένα τραύμα που αρνείται να διαχειριστεί να αναλαμβάνει μια καινούρια ασθενή καθηλωμένη σε ένα ερημικό σπίτι σε μια μελαγχολική παραθαλάσσια πόλη.

Διαβάστε ακόμη: Απόλυτη ησυχία... Δείτε το teaser για το δεύτερο μέρος του «A Quiet Place»

Πεπεισμένη ότι μπορεί να την σώσει από την ηθική της κατάπτωση και να την οδηγήσει στον δρόμο του Θεού η Μοντ θα βρεθεί η ίδια σε ένα ψυχολογικό και θρησκευτικό αδιέξοδο και σε μια πορεία που την φέρνει στα όρια της τρέλας ή κοντά σε κάτι ακόμη πιο σκοτεινό.

saint maud 607

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δίνει μια καλή ιδέα για το ύφος και τον τόνο της ταινίας και είναι όσο υποβλητικό και σκοτεινό θα περιμένατε.



Δείτε ακόμη: Το graphic novel του Κιθ Γκίφεν «Lovecraft» θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τους Μπένιοφ και Βάις