Buzz

Πείτε το όνομά του πέντε φορές για να δείτε το πρώτο τρέιλερ του νέου «Candyman»

στα 10

Ο Τζόρνταν Πιλ και η Νία ΝταΚόστα, μεταφέρουν άλλη μια φορά το διήγημα του Κλάιβ Μπάρκερ στη μεγάλη οθόνη υπογράφοντας το σενάριο και την σκηνοθεσία αντίστοιχα.

Πείτε το όνομά του πέντε φορές για να δείτε το πρώτο τρέιλερ του νέου «Candyman»

Οταν ανακοινώθηκε πως ο Τζόρνταν Πιλ γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει την παραγωγή του νέου «Candyman» και η Νία ΝταΚόστα («Little Woods») αναλαμβάνει να το σκηνοθετήσει, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για την τέλεια συνεργασία και ίσως μια που θα αναδείξει την ιστορία του Κλάιβ Μπάρκερ σε κάτι αρκούντος τρομαχτικό θίγοντας ταυτόχρονα το θέμα του φυλετικού ρατσισμού, όπως μας έχει συνηθίσει ο Πιλ με τις ταινίες του τελευταία, κάνοντας επιπλέον μια πιο ενδιαφέρουσα χρήση της έννοιας του αστικού μύθου.

Διαβάστε ακόμα: Τολμάς να πεις το όνομά του πέντε φορές; Ερχεται το σίκουελ του «Candyman»

candyman 607

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, την οποία περιγράφουν ως «πνευματικό σίκουελ, κυκλοφόρησε και μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα του Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, τον Αντονι ΜακΚόι, έναν καλλιτέχνη ο οποίος μετακομίζει μαζί με την σύντροφό του στην υποβαθμισμένη περιοχή Καμπρίνι Γκριν στο Σικάγο, ψάχνοντας για την χαμένη του έμπνευση. Και μάλλον την βρήκε στο πρόσωπο του Candyman, έναν τοπικό θρύλο, με τον οποίο φαίνεται να έχει μια πιο βαθιά σύνδεση.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 12 Ιουνίου, αλλά για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ με τους ήχους του «Say My Name» των Destiny Child.


candyman poster 607