Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα τα τρέιλερ μας ταξιδεύουν παντού, μέσω ξηράς, θαλάσσης και διαστήματος.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Dolor Y Gloria»

Ντυμένο με το «Come Sinfonia» της Μίνα, γεμάτο υπέροχες εικόνες και σαφώς αυτοαναφορικό, υπόσχεται την πιο προσωπική ταινία του σπουδαίου δημιουργού Πέδρο Αλμοδόβαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dolor Y Gloria».


«Hobbs & Shaw»

Το πρώτο τρέιλερ του spin off του «Fast & Furious» είναι φτιαγμένο από τα υλικά των ονείρων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hobbs & Shaw».


«The Professor and the Madman»

Ποιος θα το έλεγε ότι η ιστορία για το πως θα εκδόθηκε η πρώτη έκδοση του λεξικού της Οξφόρδης θα γινόταν ταινία και μάλιστα με πρωταγωνιστές του Μελ Γκίμπσον και Σον Πεν.


«Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών»

Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα «είναι από αστυνομικό, είναι ταινία είδους, με στοιχεία ακόμα και λίγο ταινίας τρόμου». Πιο πολύ απ’ όλα, όμως, είναι δράμα χαρακτήρων. Ετσι περιγράφει ο ίδιος την ταινία του, όπου παρακολουθούμε δύο γυναίκες, μια αστυνομικό και μια εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη Δυτική Ελλάδα. Οταν μια μυστηριώδης αυτοκτονία θα φέρει τα πάνω-κάτω στη μικρή πόλη και θα πυροδοτήσει έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών που μέχρι χθες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, αρχίζουν να συγκλίνουν. Δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά από τη συνάντησή τους μπορεί να κρέμεται η σωτηρία τους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών».


«Generation Wealth»

Το νέο δυνατό ντοκιμαντέρ της Λορέν Γκρινφίλντ, η οποία μας είχε δώσει παλιότερα το υπέροχο «The Queen of Versailles», συνεχίζει να εξετάζει τις ζωές πλούσιων ανθρώπων και τις υπέροχες ροζ φούσκες στις οποίες ζουν.


«Queen of Hearts»

Κάπου ανάμεσα σε ένα οικογενειακό δράμα και μια σχεδόν ταμπού ερωτική ιστορία το φιλμ της Μέι Ελ-Τούκι μοιάζει γεμάτο ηθικά διλήμματα και ερωτηματικά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Queen of Hearts».


«City on a Hilll»

O Κέβιν Μπέικον πρωταγωνιστεί ως ένας διεφθαρμένος βετεράνος του FBI ο οποίος συνεργάζεται με μια εισαγγελέα για να σταματήσει μια ομάδα ληστών αυτοκινήτων, σε μια σειρά παραγωγής του Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον. Το «City on a Hilll» θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Showtime στις 16 Ιουνίου.


«Apollo 11»

Ο Τοντ Ντάγκλας Μίλερ σκηνοθετεί ένα ντοκιμαντέρ για την αποστολή Apollo 11 της NASA με ακυκλοφόρητο, εδώ και 50 χρόνια, αποκατεστημένο υλικό.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.