Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα τα τρέιλερ μας ταξιδεύουν πίσω σε αγαπημένες βρετανικές επαύλεις, στο διάστημα και στην Απω Ανατολή, ανάμεσα σε άλλα. Και επειδή το 2018 τελειώνει σε λίγες μέρες, σας έχουμε και ένα υπέροχο mash-up με στιγμές από τα καλύτερα τρέιλερ της χρονιάς φτιαγμένο από τον μοναδικό Sleepy Skunk.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Downton Abbey»

Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της βρετανικής τηλεόρασης, το «Downton Abbey», επιστρέφει, κι εμείς το 2019 είμαστε προσκεκλημένοι στο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Downton Abbey».


«BrightBurn»

Πως θα ήταν αν η ιστορία του Superman γυρίζονταν σαν ταινία τρόμου; Το «BrightBurn», η νέα ταινία του Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, σε παραγωγή Τζέιμς Γκαν και με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μπανκς, έχει την απάντηση. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2019.


«Godzilla: King of the Monsters»

To νέο τρέιλερ της ταινίας αποδεικνύει γιατί ο Γκοτζίλα είναι όντως ο βασιλιάς των τεράτων, φέρνοντας μαζί του και μερικούς φίλους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Godzilla: King of the Monsters».


«Shaun the Sheep Farmageddon»

To αγαπημένο πρόβατο του στούντιο Aardman επιστρέφει, κι αυτή την φορά πάει στο διάστημα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου 2019.


«Triple Frontier»

O Μπεν Αφλεκ κι ο Οσκαρ Αϊζακ ληστεύουν ένα καρτέλ στη καινούρια ταινία του Τζέι Σι Τσάντορ η οποία έρχεται στο Netflix τον Μάρτιο του 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Triple Frontier».


«The Mustang»

O Ματίας Σχούναρτς είναι ένας βίαιος κατάδικος που υποβάλλονται σε ένα μοναδικό κρατικό πρόγραμμα αποκατάστασης που του διδάσκει να δαμάσει άγρια άλογα. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Λόρι ντε Κλερμόντ-Τονερί και παραγωγής Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Η ταινία αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Μαρτίου 2019.


«Out Stealing Horses»

O Στέλαν Σκάρσγκαρντ κι ο Χανς Πέτερ Μόλαντ συναντιούνται ξανά, στη τρίτη ταινία που κάνουν μαζί, αυτή την φορά μεταφέροντας ένα διεθνές best seller στη μεγάλη οθόνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Out Stealing Horses».


«Star Trek: Discovery Season 2»

To πλήρωμα του USS Discovery επιστρέφει στις 17 Ιανουαρίου 2017 με νέες περιπέτειες.


«Dead Souls»

Το τελευταίο φιλμ του κινέζου master Γουάνγκ Μπινγκ, είναι ένα επικό έργο διάρκειας οκτώ ωρών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dead Souls».


«Umbrella Academy»

Βασισμένο στο κόμικ του Τζέραλντ Γουέι, η νέα σειρά του Netflix θυμίζει κάτι από Χ-Men να συναντούν το «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children» και ακολουθεί την ιστορία έξι ορφανών που προσπαθούν να σταματήσουν το τέλος του κόσμου. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου.


«Long Day’s Journey Into Night»

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του Κινέζου σκηνοθέτη Μπι Γκαν που έκανε την πρεμιέρα της στις Κάννες, επιβεβαιώνει το σπουδαίο ταλέντο του πέραν πάσης αμφιβολίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Long Day’s Journey Into Night».


Και εδώ το καθιερωμένο mash-up με σκηνές από τα καλύτερα τρέιλερ της χρονιάς που τελειώνει από τον Sleepy Skunk.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.