Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Last of Us»

Το νέο τρέιλερ του «The Last of Us» μας λέει να μην χάνουμε την ελπίδα μας για την ανθρωπότητα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Last of Us».

«Hunters Season 2»

Η πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Amazon μας δείχνει τον Ούντο Κίερ στον ρόλο του Χίτλερ.

«Infinity Pool»

Ο Μπράντον Κρόνενμπεργκ επιστρέφει με ένα νέο εφιάλτη συνδυάζοντας το body horror και τον ψυχολογικό τρόμο.

«The Pale Blue Eye»

Το γοτθικό αυτό θρίλερ, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Λουίς Μπαγιάρντ, ο οποίος έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Κούπερ, μιλάει για μια σειρά από δολοφονίες που έγιναν στην Στρατιωτική Ακαδημία West Point της Αμερικής το 1830. Ο Μπέιλ θα παίξει έναν ντεντέκτιβ ο οποίος ερευνά την υπόθεση, ενώ ο Χάρι Μέλινγκ θα παίξει τον ρόλο του νεαρού δόκιμου Εντγκαρ Αλαν Πόε, ο οποίος αργότερα θα γίνει ο γνωστός σε όλους μας συγγραφέας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Pale Blue Eye».

«Mickey7»

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mickey7».

«M3GAN»

O Τζέιμς Γουάν και ο σεναριογράφος του «Malignant» επιστρέφουν με τη δική τους εκδοχή του Τσάκι.

«The Makanai: Cooking For The Maiko House»

Ο Χιροκάζου Κόρε-Εντα είναι ο showrunner της νέας σειράς του Netflix η οποίζ αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών γυναικών που προσπαθούν να γίνουν maikos.

«The Three Musketeers»

Ο Βενσάν Κασέλ και η Εύα Γκριν πρωταγωνιστούν σε μια ακόμα κινηματογραφική μεταφόρα της κλασσική ιστορίας του Αλέξανδρου Δουμά.

«Champions»

Ο Γούντι Χάρελσον πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Μπόμπι Φαρέλι ως ένας προπονητής μιας ομάδας Παραολυμπιακών Αγώνων.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.