Buzz

Η νέα ταινία του Σκοτ Κούπερ «The Pale Blue Eye» θα είναι ένα γοτθικό θρίλερ με ένα all star καστ

στα 10

Κρίστιαν Μπέιλ, Τζίλιαν Αντερσον, Λούσι Μπόιντον, Σαρλότ Γκέινσμπουργκ, Τόμπι Τζόουνς και πολλοί άλλοι θα πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του Κούπερ σε παραγωγή του Netflix.

Η νέα ταινία του Σκοτ Κούπερ «The Pale Blue Eye» θα είναι ένα γοτθικό θρίλερ με ένα all star καστ

Ο Σκοτ Κούπερ, ο σκηνοθέτης της πρόσφατης ταινίας τρόμου «Antlers», φαίνεται πως δεν έτοιμος να εγκαταλείψει το είδος του τρόμου τόσο εύκολα. Σύμφωνα με το Deadline o Κούπερ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία, με τίτλο «The Pale Blue Eye», για το Netflix όπου θα συνεργαστεί ξανά με τον Κρίστιαν Μπέιλ για τρίτη φορά μετά και τις ταινίες «Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου» και «Σκουριασμένη Πόλη».

Διαβάστε ακόμα: Ισως τελικά βρεθούμε «Στα Βουνά της Τρέλας» παρέα με τον Γκιγιέρμο Ντε Τόρο

scott cooper

Το γοτθικό αυτό θρίλερ, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Λουίς Μπαγιάρντ, ο οποίος έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Κούπερ, μιλάει για μια σειρά από δολοφονίες που έγιναν στην Στρατιωτική Ακαδημία West Point της Αμερικής το 1830. Ο Μπέιλ θα παίξει έναν ντεντέκτιβ ο οποίος ερευνά την υπόθεση, ενώ ο Χάρι Μέλινγκ θα παίξει τον ρόλο του νεαρού δόκιμου Εντγκαρ Αλαν Πόε, ο οποίος αργότερα θα γίνει ο γνωστός σε όλους μας συγγραφέας.

Μαζί τους θα πρωταγωνιστήσουν και οι Τζίλιαν Αντερσον, Λούσι Μπόιντον, Σαρλότ Γκέινσμπουργκ, Τόμπι Τζόουνς, Χάρι Λότεϊ, Σάιμον ΜακΜπέρνεϊ, Τίμοθι Σπαλ, Χάντλεϊ Ρόμπινσον, Τζόι Μπρουκς, Μπρέναν Κουκ, Γκίντεον Γκλικ, Φρεντ Χέτσινγκερ, Ματ Χελμ, Στίβεν Μάγιερ, Τσάρλι Ταχάν και Ρόμπερτ Ντουβάλ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στο Netflix.

pale blue eyes