Buzz

Μια πρώτη μικρή ματιά από το «Mickey7» του Μπονγκ Τζουν-χο

στα 10

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024.

Μια πρώτη μικρή ματιά από το «Mickey7» του Μπονγκ Τζουν-χο

Μετά τον οσκαρικό θρίαμβό των «Παράσιτων», ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-χο βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η οποία αποτελεί και την πρώτη του συνεργασία με κάποιο μεγάλο αμερικάνικο στούντιο, την κινηματογραφική μεταφορά του επερχόμενου μυθιστορήματος του Εντουαρντ Αστον «Mickey7» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σουίντον.

Η Warner ανακοίνωσε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024 και κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία του Πάτινσον από αυτήν.

Διαβάστε ακόμα: Το καστ της νέας ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο «Mickey7» μόλις μεγάλωσε

mickey7

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Αστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές υποχρεώσεις. Ετσι ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκέινος με κάποιο τρόπο ζει, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Στίβεν Γιουν, Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι Ακι. Την παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο του Μπραντ Πιτ Plan B Entertainment, το Offscreen Inc του Τζουν-χο και το Kate Street Picture Company.

Μαζί με όλα αυτά η Warner θα κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser από την ταινία, καθώς περιμένουμε αγωνιωδώς κάποιο πρώτο τρέιλερ από αυτήν.