Buzz

Το καστ της νέας ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο «Mickey7» μόλις μεγάλωσε

στα 10

Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι Ακι θα συμπρωταγωνιστήσουν δίπλα στους Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σουίντον.

Το καστ της νέας ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο «Mickey7» μόλις μεγάλωσε

Δυο χρόνια έχουν περάσει μετά τον οσκαρικό θρίαμβο των «Παράσιτων» και ο Μπονγκ Τζουν-χο ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας επιστημονική φαντασίας τον Αύγουστο. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του επερχόμενου μυθιστορήματος του Εντουαρντ Αστον «Mickey7» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σουίντον.

Και το καστ φαίνεται πως αρχίζει να μεγαλώνει με μερικά αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα. Σύμφωνα με το Deadline οι Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι Ακι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του Τζουν-χο, χωρίς όμως να αναφέρει ποιους ρόλους θα παίξουν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπονγκ Τζουν-χο τελείωσε το σενάριο ενός από τα δύο πρότζεκτ που ετοιμάζει (ταυτόχρονα)

bong joon ho 607 4

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Αστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές υποχρεώσεις. Ετσι ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκέινος με κάποιο τρόπο ζει, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Εχοντας υπόψιν τις προηγούμενες δουλείες του Τζουν-χο είναι αβέβαιο το πόσο πιστός θα μείνει στο βιβλίο του Αστον και δεν θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην ταινία του. Αναμένουμε περισσότερα με αρκετή αγωνία.

mickey7