Buzz

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο «Mickey7» ξεκινούν τον Αύγουστο

στα 10

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σούιντον και αν όλα πάνε καλά ίσως την δούμε στις Κάννες το 2023.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο «Mickey7» ξεκινούν τον Αύγουστο

O Μπονγκ Τζουν-χο, μετά από τον θρίαμβο των «Παράσιτων» του 2020, επιστρέφει στο είδος της επιστημονικής φαντασία γράφοντας το σενάριο και αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία μιας ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής ταινία η οποία θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Εντουαρντ Αστον «Mickey7».

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σουίντον, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον Αύγουστο και υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν ως και τον Δεκέμβριο και, αν όλα πάνε καλά, τότε ίσως δούμε την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες το 2023.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπονγκ Τζουν-χο τελείωσε το σενάριο ενός από τα δύο πρότζεκτ που ετοιμάζει (ταυτόχρονα)

Bong Joon Ho robert pattinson

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Αστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές υποχρεώσεις. Ετσι ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκέινος με κάποιο τρόπο ζει, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Εχοντας υπόψιν τις προηγούμενες δουλείες του Τζουν-χο είναι αβέβαιο το πόσο πιστός θα μείνει στο βιβλίο του Αστον και δεν θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην ταινία του. Αναμένουμε περισσότερα με αρκετή αγωνία.

mickey7