Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Fire Island»

Ενα spin-off του «Περηφάνια και Προκατάληψη» της Τζέιν Οστεν η ταινία του Hulu ακολουθεί δύο καλύτερους φίλους που ξεκινούν για μια εβδομαδιαία απόδραση σε έναν διάσημο γκέι προορισμό διακοπών στη νότια ακτή του Λονγκ Αϊλαντ.


«Jurassic World: Dominion»

Πρώτες σκηνές από την τελευταία ταινία της τριλογίας η οποία συνδυάζει το καινούργιο με το παλιό με αρκετές δόσεις νοσταλγίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jurassic World: Dominion».


«The Black Phone»

Ο Ιθαν Χοκ είναι ανατριχιαστικός στο νέο τρέιλερ του «The Black Phone» του Σκοτ Ντέρικσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Black Phone».


«Hacks Season 2»

Πολυβραβευμένο, πανέξυπνο, καυστικό με πρωταγωνίστρια την Τζιν Σμαρτ και το στεγνό, βιτριολικό της χιούμορ. Το «Hacks» απαντά στο που πάνε οι διάσημες κομεντιέν όταν γεράσουν και, σύμφωνα με τον 2ο κύκλο, πάνε περιοδεία! Διαβάστε εδώ περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του «Hacks».


«Flux Gourmet»

Κάνουμε όρεξη για το «Flux Gourmet» του Πίτερ Στρίκλαντ, με Μάκη Παπαδημητρίου και Αριάν Λαμπέντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Flux Gourmet».


«Bodies Bodies Bodies»

Η νέα ταινία τρόμου του στούντιο Α24 ακολουθεί επτά φίλες σε ένα πάρτι στο σπίτι στη μέση του πουθενά κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα, προφανώς μια κακή απόφαση από όλες τις πλευρές.


«Night Sky»

Η Σίσι Σπέισεκ και ο Τζ. Κ. Σίμονς παίζουν ένα παντρεμένο ζευγάρι που ανακαλύπτει ένα μυστικό θάλαμο θαμμένο στην αυλή του σπιτιού τους που τυχαίνει να τους μεταφέρει σε έναν έρημο πλανήτη στη νέα σειρά του Amazon.


«The Essex Serpent»

Οι Τομ Χίντλεστον και Κλερ Ντέινς βρίσκουν την απαγορευμένη αγάπη σε ένα θλιβερό μέρος στη νέα σειρά που έρχεται στο Apple TV+ το Μάιο.


«Don Juan»

Ο Ταχάρ Ραχίμ βλέπει παντού την πρώην αρραβωνιαστικιά του στο νέο μιούζικαλ του Σερζ Μποζόν το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του φέτος στις Κάννες.


«The Pentaverate»

Ο Μάικ Μάγιερς επιστρέφει με μια νέα σειρά του Netflix στην οποία πρωταγωνιστεί σε πολλούς και διάφορους ρόλους.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.