Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Asteroid City»

Το πρώτο τρέιλερ του «Asteroid City» του Γουές Αντερσον έχει Τομ Χανκς, Σκάρλετ Τζοχάνσον και εξωγήινους. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Elemental»

Το νέο τρέιλερ του «Elemental» αποκαλύπτει τον υπέροχο νέο κόσμο της Pixar. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Citadel»

Ο Τζέιμς Μάντεν πρωταγωνιστή στη νέα πανάκριβη σειρά του Amazon, ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία των αδερφών Ρούσο.

«Dead Ringers»

To remake της ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ ως τηλεοπτική σειρά, αυτή την φορά με πρωταγωνίστρια την Ρέιτσελ Βάις η οποια παίζει δυο δίδυμες αδερφές και γιατρούς που έχουν μια μοναδική σχέση όπου μοιράζονται τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ναρκωτικών, των εραστών και το κίνητρο να ξεπεράσουν τα όρια της ηθικής ιατρικής για δικό τους όφελος. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Trolls Band Together»

Τα μικρά trolls επιστρέφουν στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.

«Biosphere»

Οι Στέρλινγκ Κ. Μπράουν και Μαρκ Ντουπλά προσπαθούν να επιβιώσουν την αποκάλυψε στη νέα ταινία του Μελ Εσλιν.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.