Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Asteroid City» έχει Τομ Χανκς, Σκάρλετ Τζοχάνσον και εξωγήινους

στα 10

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γουές Αντερσον εκτοξεύεται στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι.

Το πρώτο τρέιλερ του «Asteroid City» έχει Τομ Χανκς, Σκάρλετ Τζοχάνσον και εξωγήινους

Μπορεί να έχουν περάσει δυο χρόνια από την τελευταία ταινία του Γουές Αντερσον «Η Γαλλική Αποστολή», αλλά επιτέλους έχουμε το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας, «Asteroid City», το οποίο δείχνει πραγματικά υπέροχο.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της το «Asteroid City» είναι ένας ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής. Αφηγείται την ιστορία μιας φανταστικής αμερικανικής πόλης της ερήμου περίπου το 1955 και του Junior Stargazer συνεδρίου, το οποίο συγκεντρώνει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για ακαδημαϊκούς διαγωνισμούς, ξεκούραση/αναψυχή, κωμωδία, δράμα, ρομάντζο και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Το «Asteroid City» του Γουές Αντερσον εκτοξεύεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2023

asteroid city

Την παραγωγή της έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αντερσον, ο οποίος πέρα από την σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριό της μαζί με τον Ρομάν Κόπολα, ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί μαζί του και σε πολλές άλλες ταινίες του, όπως και την πιο πρόσφατη «Γαλλική Αποστολή». Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά θα γράψει τη μουσική της, σηματοδοτώντας έτσι την έκτη του συνεργασία με τον Αντερσον.Οπως κάθε ταινία του Αντερσον, έτσι κι αυτή, έχει ένα εξαιρετικό καστ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Εντ Νόρτον, Εντριαν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, Μάργκο Ρόμπι, Χόουπ Ντέιβις, Στίβεν Παρκ, Γουίλεμ Νταφόε, Ματ Ντίλον, Ρούπερτ Φρεντ, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Χονγκ Τσάου, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Γκρέις Εντουαρτς, Αρίστου Μίχαν, Σοφία Λίλις, Ιθαν Λι, Τζεφ Γκλόλντμπλουμ και Ρίτα Γουίλσον.

Το «Asteroid City», το οποίο φημολογείται πως θα κάνει την πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 16 Ιουνίου, πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 23 του ίδιου μήνα.

asteroid city