Buzz

Το νέο τρέιλερ του «Elemental» αποκαλύπτει τον υπέροχο νέο κόσμο της Pixar

στα 10

Το νέο animation της Pixar αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου.

Το νέο τρέιλερ του «Elemental» αποκαλύπτει τον υπέροχο νέο κόσμο της Pixar

.H Pixar κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Elemental», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της ταινίας παραμένουν ελάχιστες αλλά γνωρίζουμε πως θα ακολουθεί τους Εμπερ και Γουέιντ σε μια πόλη όπου τα στοιχεία της φύσης (φωτιά, νερό, αέρας, γη) ζουν μαζί αρμονικά.

Διαβάστε ακόμα: Οι «Αριστόγατες» αποκτούν κι αυτές το live action remake τους

elemental

Σύμφωνα με το στούντιο η ιδέα της ιστορίας είναι βασισμένη στα παιδικά βιώματα του Σον όταν εκείνος ζούσε στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον ίδιον «οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ. Ημασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες που τολμήσαμε σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα - όλοι μαζί ανάμεσα σε άλλους διάφορους πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο “Elemental”. Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία — φωτιά, νερό, γη και αέρα. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;»

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η Pixar, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό για το συγκεκριμένο στούντιο, μετά και τις τελευταίες απανωτές αποτυχίες της, χρειάζεται οπωσδήποτε μια επιτυχία. Θα καταφέρει αυτή εδώ η ταινία να αναθερμάνει την αγάπη του κοινού για την Pixar;

Το «Elemental» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου.