Buzz

«50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Τα μικρά - και τα… ικανοποιητικού μεγέθους - μυστικά της ταινίας

στα 10

Η ερωτική ταινία της χρονιάς, σε όλες της τις αποχρώσεις, έρχεται στις αίθουσες του Αγίου Βαλεντίνου. Λίγο νωρίτερα μαθαίνουμε τι θα δούμε και, κυρίως, τι δε θα δούμε στην οθόνη.

«50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Τα μικρά - και τα… ικανοποιητικού μεγέθους - μυστικά της ταινίας

Η ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι», στην κινηματογραφική μεταφορά της Σαμ Τέιλορ-Γουντ, με πρωταγωνιστές τον Τζέιμι Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον στους καυτούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 11 Φεβρουαρίου, πανηγυρικά στο Φεστιβάλ Βερολίνου και, ταυτόχρονα ή μια-δυο μέρες αργότερα θα κατακλύσει τις κινηματογραφικές αίθουσες με άφθονο σεξ, πάθος, σαδομαζοχιστικά κόλπα και μοιραίες ατάκες. Αφθονο ναι, αλλά σίγουρα όχι τόσο άφθονο όσο το βιβλίο της Ε. Λ. Τζέιμς στο οποίο βασίστηκε η ταινία. Μέσα από συνεντεύξεις της σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστών στο Variety και στη Vogue, αρχίζουν σιγά-σιγά ν’ αποκαλύπτονται όσα θα δούμε στην ταινία κι όσα… θα μείνουν καλά κλεισμένα μέσα στο παντελόνι τους! Η λίστα παρακάτω.

τζέιμι ντόρναν 607 φωτ.: Details

Στην ταινία δεν θα υπάρχει «η σκηνή με το ταμπόν». Δεν έχουμε διαβάσει το βιβλίο, δεν ξέρουμε ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε, αλλά οι αναγνώστες/αναγνώστριες ας προειδοποιηθούν. «Δεν το συζητήσαμε καν,» λέει η Σαμ Τέιλορ-Γουντ.

Ο Τζέιμι Ντόρναν δεν θα χαροποιήσει το κοινό μ’ ένα ειλικρινές full frontal. «Το συνεργείο είχε πρόσβαση στα πάντα, αλλά όχι στον ανδρισμό μου (ειλικρινά, αυτό λέει, στα αγγλικά «my manhood»!). Στα γυρίσματα φορούσα ένα μικρό σπασουάρ στο χρώμα του δέρματος, σαν αυτά τα σακουλάκια που θα έδενε στο ζωνάρι του ο Ρομπέν των Δασών ή κάποιος από εκείνη την εποχή. Δεν έχει πίσω μέρος κι είναι πολύ μικρό. Δηλαδή, δεν είναι και πολύ μικρό, γιατί πρέπει να χωράει μπόλικα πράγματα!»

Διαβάστε ακόμη: Ξέρουμε τι kinky θα κάνετε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ταινία περιλαμβάνει όλες τις σκηνές σαδομαζοχιστικού σεξ του βιβλίου, μάλιστα η παραγωγή χρησιμοποίησε ειδικό σεξουαλικό σύμβουλο για την ακρίβειά τους. Ωστόσο, για τον Τζέιμι Ντόρναν, το δυσκολότερο πράγμα σε ολόκληρο το γύρισμα ήταν να «υποκριθεί» την έκφραση του προσώπου του σε οργασμό. «Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί κανείς να φανταστεί,» λέει ο ηθοποιός. «Για όλους τους λόγους που μπορείτε να σκεφτείτε, οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να κρατήσουν ιδιωτική την εικόνα του προσώπου τους στη διάρκεια του σεξ. Η ιδέα ότι θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι! Ελπίζω να περνά πολύ γρήγορα από την οθόνη.

ντακότα τζόνσον 607 Μάριο Τεστίνο για τη Vogue

Ο Τζέιμι Ντόρναν δεν επιχείρησε καν ν’ αυξήσει τους μύες του για τις γυμνές σκηνές της ταινίας. «Είχαμε τη ρεαλιστική προσδοκία ότι μέσα σε τέσσερις εβδομάδες δε θα μοιάζω ξαφνικά με τον Κρις Χέμσγουερθ, ούτε και θεώρησα ότι θα έπρεπε. Ο Κρίστιαν δεν είναι κανένα τέρας. Δεν είναι κτήνος.»

Διαβάστε ακόμη: Best of 2014: Τα «αυστηρώς ακατάλληλα» της χρονιάς!

Η Ντακότα Τζόνσον ήταν η καλύτερη συμπρωταγωνίστρια που θα μπορούσε να έχει ο Ντόρναν και «πολύ αστεία», όπως λέει ο ηθοποιός. «Το χιούμορ βοηθάει πολύ στο γύρισμα. Αλλά εκείνη είχε και την ικανότητα να είναι ταυτόχρονα μια δυνατή δραματική ηθοποιός. Τη μια στιγμή έλεγε ένα ανέκδοτο και την επόμενη σου ράγιζε την καρδιά στην οθόνη. Ηταν τέλεια.»

Περισσότερες απο «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: