Buzz

«My tastes are very singular». Το νέο τρέιλερ του « 50 Shades of Grey» μας κάνει τα γούστα

στα 10

Με άλλα λόγια, επιτέλους πέφτουν στο κρεβάτι...

«My tastes are very singular». Το νέο τρέιλερ του « 50 Shades of Grey» μας κάνει τα γούστα

Μπορεί οι αναγνώστριες των βιβλίων της Ε. Λ. Τζέιμς να απογοητεύτηκαν στο άκουσμα των νέων που επιβεβαίωσαν πως ο Τζέιμι Ντόρναν δεν έχει στο συμβόλαιό του όρο για full frontal nudity, αλλά αυτό προφανώς δεν σημαίνει ότι το «Fifty Shades of Grey», δεν θα έχει άφθονα δώρα για τα μάτια όσων προτιμούν την erotica τους σαχλή και δήθεν βρώμικη.

Στο δεύτερο τρέιλερ του υπερ best seller λογοτεχνίας για αναγνώστριες που αρέσκονται να φαντασιώνονται πετυχημένους επιχειρηματίες να τις δένουν με τις γραβάτες τους στο κρεβάτι (και γιατί όχι;), η Αναστέζια Στιλ και ο Κρίστιαν Γκρέι πέφτουν επιτελούς στο κρεβάτι και εκείνο αναστενάζει.

Πλάνα με μαστίγια με πολλές ουρές, δεμένα μάτια, παγάκια στην κοιλίτσα της Ντακότα Τζόνσον και οι κοιλιακοί του Τζέιμι Ντόρναν υπαινίσσονται τι ακριβώς θα δούμε στο φιλμ της Σαμ Τέιλορ Γουντ, που μοιάζει να έχει σκηνοθετήσει κάτι που δεν μοιάζει πολύ μακριά από το ακριβές αντίστοιχο της λογοτεχνίας από την οποία προήλθε: μια ταινία που έχει τα φόντα να είναι τόσο κακή ώστε να είναι καλή. Ή ίσως και τόσο κακή ώστε να είναι απλά κακή. Θα δούμε.

fifty shades of grey 607 Σοβαρά τώρα;

Μέχρι τότε, απολαύστε μια δεύτερη δόση από τις περιπέτειες στο μπουντουάρ της αθώας φοιτήτριας και του γουστόζου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία που θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και ειδικά τις γυναίκες κι ετοιμαστείτε για τις αίθουσες παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου!


Διαβάστε ακόμη: