Buzz

Ο Τζέιμι Ντόρναν δεν κάνει full frontal στο «Fifty Shades of Grey» #fail

στα 10

Κοσμική απογοήτευση στον γυναικείο (και όχι μόνο) πληθυσμό του πλανήτη, αφού ο Τζέιμι Ντόρναν αποκάλυψε πως στο «Fifty Shades of Grey» δεν εμφανίζεται ολόγυμνος.

Ο Τζέιμι Ντόρναν δεν κάνει full frontal στο «Fifty Shades of Grey» #fail

«Υπήρχαν συμβόλαια που έλεγαν ότι οι θεατές δεν θα δουν το..., χμ, μου. Θέλεις να απευθυνθείς σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό χωρίς να τους προκαλέσεις. Δεν θες να κάνεις κάτι δωρεάν και άσχημο και προκλητικό. Οι θεατές θα χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους.»

Αυτά δήλωσε ο Τζέιμι Ντόρναν - ο κύριος Γκρέι του «Fifty Shades of Grey» της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον - σε συνέντευξή του στον Observer αποκλείοντας το γεγονός πως θα τον δούμε σε full frontal, χωρίς φυσικά να εξηγήσει πόσο «δωρεάν» είναι να ακολουθήσεις πιστά το best-seller της Ε.Λ.Τζέιμς που φυσικά και «δείχνει» ολόγυμνο από μπροστά και από πίσω τον πρωταγωνιστή του και κυρίως πόσο άσχημο είναι να δείξει το «... του».

Jamie Dornan 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο Τζέιμι Ντόρναν του «Fifty Shades of Grey» αποκαλύπτεται

«Η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα», συμπληρώνει ο Ντόρναν, οπότε θα υπάρχουν σκηνές που θα δείχνουν ή θα υποννοούν περισσότερα πράγματα απ' όσα φανταστήκαμε γυρίζοντας την ταινία, οπότε είναι δύσκολο να σας πω τι θα δούμε τελικά. Γνωρίζω μόνο ό,τι γυρίσαμε, και σίγουρα δεν ήταν μια ταινία χωρίς... δράση.»

Ο Τζέιμι Ντόρναν δήλωσε επίσης πως είναι φεμινιστής και μίλησε για τις ακραίες ερωτικές σκηνές της ταινίας: «Οποιοι νομίζουν ότι οι ηθοποιοί ερεθίζονται γυρίζοντας ερωτικές σκηνές κάνει λάθος. Υπήρχαν ντουζίνες από τριχωτούς άντρες που στέκονταν από πάνω μας, κουνώντας καλώδια και φώτα. Αυτό δεν είναι σέξι, εκτός αν σου αρέσει να σε κοιτάζουν όταν κάνεις σεξ, πράγμα που προσωπικά δεν με ερεθίζει.»

To «Fifty Shades of Grey» της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον με τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου του 2015.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: