Buzz

Ο Τζέιμι Ντόρναν του «Fifty Shades of Grey» αποκαλύπτεται

στα 10

Σε φωτογράφηση και συνέντευξή του στo περιοδικό Interview ο Τζέιμι Ντόρναν δηλώνει ότι δεν του αρέσει η εξωτερική του εμφάνιση. Χμ...

Ο Τζέιμι Ντόρναν του «Fifty Shades of Grey» αποκαλύπτεται

«Δεν μου αρέσει η εξωτερική μου εμφάνιση. Σε ποιον αρέσει; Ημουν σχεδόν κοκαλιάρης όταν μεγάλωνα και ακόμη νιώθω σαν εκείνο το κοκαλιάρικο παιδί.»

Οι παραγωγοί του «Fifty Shades of Grey», οι ήδη φανατικοί θαυμαστές του και το Interview δεν πιστεύουν ωστόσο το ίδιο και το περιοδικό αφιερώνει στον Τζέιμι Ντόρναν με τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και την υψηλή λαγνεία, ένα εξώφυλλο και μια φωτογράφηση που αποκαλύπτει μερικές από τις αποχρώσεις του κύριου Κρίστιαν Γκρέι που υποδύεται στην πολυαναμενόμενη διασκευή του best seller της Ε. Λ. Τζέιμς.

«Εκανα οντισιόν για ρόλους πολλά χρόνια. Δεν έγινα ποτέ καλός στις οντισιόν. Είμαι χάλια. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στο δωμάτιο και κάνουν τα λόγια τους στο χαρτί να ακούγονται σαν τραγούδι και παίρνουν τη δουλειά στο δευτερόλεπτο. Δεν ήμουν ποτέ ένας από αυτούς. Δεν είμαι ακόμη ένας από αυτούς. Πήρα την πρώτη μου δουλειά χάρη στη Σοφία (σ.σ. εννοεί την Κόπολα και τον πρώτο του μικρό ρόλο στο «Μαρία Αντουανέτα»). Και μετά συνέχισα πάλι χωρίς να έχω δουλειά. Αν αναρωτιέστε γιατί κάποιοι ηθοποιοί αναγκάζονται να παίξουν σε χάλια ταινίες, είναι γιατί πρέπει να πληρώσουν το δάνειο ή απλά γιατί θέλουν να δουλεύουν. Συνέχισα όμως να πηγαίνω σε οντισιόν. Και ανακάλυψα πως δεν έχω επιλογές στο υλικό που τελικά καταλήγω να με επιλέγουν. Αρα πρέπει να κάνω επιλογές στον τρόπο που παίζω τους χαρακτήρες μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω την ευκαιρία να παίξω τον Κρίστιαν.»

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το βίο και την πολιτεία του Τζέιμι Ντόρναν.

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφηση του Τζέιμι Ντόρναν για το Interview.

Κι αν αντέξετε ως το τέλος, θα δείτε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία του από το «Fifty Shades of Grey» που κυκλοφόρησε στις 18.06.14

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

To «Fifty Shades of Grey» της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον με τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου του 2015.

Δείτε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Τζέιμι Ντόρναν ως Κρίστιαν Γκρέι, που κυκλοφόρησε στις 18.06.14:

official

Διαβάστε και δείτε ακόμη: