Buzz

Ο Μάικλ Φασμπέντερ κατηγορείται για βίαιη κακοποίηση από την πρώην του σχέση

στα 10

Κάποιες παλιές κατηγορίες για βίαια ξεσπάσματα του ηθοποιού στην πρώην κοπέλα του κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι, με αφορμή το κίνημα #MeToo.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ κατηγορείται για βίαιη κακοποίηση από την πρώην του σχέση

Από τότε που ξέσπασαν τα πρώτα σκάνδαλα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στο Χόλιγουντ, τα κινήματα των #MeToo και #TimesUp έχουν παίξει ένα από τους πιο σημαντικούς ρόλους στο να αποκαλυφθούν όσοι έχουν διαπράξει στο παρελθόν τέτοιες επιθέσεις. Μετά τον Τζέιμς Φράνκο και του Μάικλ Ντάγκλας, τώρα είναι η σειρά του Μάικλ Φασμπέντερ να κατηγορηθεί για βίαια ξεσπάσματα και επιθέσεις από την πρώην κοπέλα του, Σουναγουίν Αντριους.

Η Αντριους, μιλώντας στο The Daily Beast, λέει πως τον Μάρτιο του 2010, αναγκάστηκε να καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του Φασμπέντερ για να τον κρατήσει μακριά από την ίδια, η οποία τότε ήταν 36 ετών, την 18χρόνη κόρη της και τον 3χρόνο τότε γιό της. Από τα έγγραφα της Αντριους προκύπτει πως είχε ζητήσει 24 χιλιάδες δολάρια για ιατρικούς λογαριασμούς, ενώ ζήτησε από τον Φασμπέντερ να εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα 52 εβδομάδων κατά του ξεσπάσματος βίας, μετά από δυο γεγονότα που έγιναν μέσα στο 2009.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μίκαελ Χάνεκε χαρακτηρίζει το κίνημα του #MeToo ως κυνήγι μαγισσών

Michael Fassbender 607

Σύμφωνα πάντα με την Αντριους, στις 18 Νοεμβρίου του 2009, είχε βγει για δείπνο με τον ηθοποιό, όταν ο ίδιος έγινε βίαιος όταν τους πλησίασε μια πρώην σχέση της. «Ο Μάικλ έπινε και είχε θυμώσει πολύ», αναφέρει η Αντριους. «Ο Μάικλ οδηγούσε τον αυτοκίνητό μου με μεγάλη ταχύτητα και μου φώναζε. Τον ικέτεψα να σταματήσει το αμάξι, από φόβο μήπως πάθουμε κανένα ατύχημα ή για τα παιδιά μου που ήταν σπίτι και κοιμόντουσαν. Καθώς πλησιάζαμε στο σπίτι μου, σταμάτησα το αμάξι. Βγήκα έξω, πήγα από την άλλη μεριά και προσπάθησα να βγάλω το κλειδιά από την μηχανή. Ο Μάικλ οδηγούσε σέρνοντάς με μαζί με το αμάξι. Πήγα στο νοσοκομείο έχοντας στραμπουλήξει τον αστράγαλό μου, με ένα σχισμένο γόνατο και με την κύστη με τις ωοθήκες μου να έχει σπάσει. Επίσης με αρκετή εσωτερική αιμορραγία».

Ακόμα ένα περιστατικό έγινε στο Ischia Global Film & Music Festival το 2009, όταν η ίδια προσπάθησε να ξυπνήσει τον Φασμπέντερ, μετά από μια νύχτα με πολύ αλκοόλ, και ο ίδιος άρχισε να την βρίζει μέχρι που της πέταξε μια καρέκλα σπάζοντας την μύτη της.

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτές οι κατηγορίες είναι γνωστές και είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν. Ομως μετά από έρευνες που είχαν γίνει δεν αποδείχτηκε ποτέ κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα μετά κανείς να μην την πιστεύει, ενώ η ίδια είχε κατηγορηθεί για το «περίεργο παρελθόν» της. Ο Φασμπέντερ δεν είχε κάνει καμία δήλωση, ούτε έχει δεχτεί ποτέ αυτές τις κατηγορίες, ενώ στην σελίδα του στην Wikipedia η σχέση του με την Αντριους δεν αναφέρεται πουθενά.

Διαβάστε ακόμη