Buzz

H αυτοβιογραφία του Γούντι Αλεν μόλις... δεν θα εκδοθεί

στα 10

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε την απόφαση του εκδοτικού οίκου Hachette να εκδώσει το «Apropos of Nothing», η αυτοβιογραφία του Γούντι Αλεν μπαίνει πάλι στο συρτάρι.

H αυτοβιογραφία του Γούντι Αλεν μόλις... δεν θα εκδοθεί

Η κυκλοφορία του βιβλίου με τίτλο «Apropos of Nothing» είχε προγραμματιστεί για τις 7 Απριλίου, αλλά τελικά ο εκδοτικός οίκος Hachette αποφάσισε να ακυρώσει την έκδοσή του, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση τόσο από την πλευρά της Ντίλαν και του Ρόναν Φάροου, όσο και από τους υπαλλήλους του οίκου.

Διαβάστε αναλυτικά: Apropos of Nothing: η αυτοβιογραφία του Γούντι Αλεν είναι έτοιμη και ήδη προκαλεί αντιδράσεις

«Η απόφαση να ακυρωθεί το βιβλίο του κύριου Αλεν ήταν δύσκολη. Στο HBG, παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς και δεν ακυρώνουμε εύκολα τα βιβλία. Εχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε πολλά βιβλία που προκαλούν. Ως εκδότες, διασφαλίζουμε καθημερινά στο έργο μας να ακούγονται διαφορετικές φωνές και συγκρουόμενες απόψεις. Επίσης, ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα διεγερτικό, υποστηρικτικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό μας. Τις τελευταίες ημέρες, η ηγεσία του HBG είχε εκτεταμένες συνομιλίες με το προσωπικό μας και με άλλους. Αφού ακούσαμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η προώθηση της δημοσίευσης δεν θα ήταν εφικτή για το HBG», αναφέρει η δήλωση του εκδοτικού οίκου Hachette.

Διαβάστε εδώ όσα δήλωσε η Ντίλαν Φάροου μετά την είδηση της ακύρωσης της έκδοσης του βιβλίου:

O Στίβεν Κινγκ δεν είναι καθόλου σίγουρος για την «ακύρωση» της έκδοσης του βιβλίου και πήρε θέση στο λογαριασμό του στο Twitter:

Διαβάστε ακόμη: Στάση εργασίας από τους υπαλλήλους του οίκου Hachette ως διαμαρτυρία στη βιογραφία του Γούντι Αλεν