Buzz

Το Χόλιγουντ «παγώνει» κάποιες μελλοντικές ταινίες του Γουίλ Σμιθ

στα 10

Οπως είναι φυσικό ήδη κάποιες ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστούσε ο Γουιλ Σμιθ έχουν αναβληθεί επ' αόριστον.

Το Χόλιγουντ «παγώνει» κάποιες μελλοντικές ταινίες του Γουίλ Σμιθ

Μπορεί ο Γουιλ Σμιθ να αποφάσισε να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αναλάβει την ευθύνη για το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ την προηγούμενη εβδομάδα στα Οσκαρ, ανακοινώνοντας την Παρασκευή πως παραιτείται από την Ακαδημία, αλλά πολλοί είναι εκείνοι στο Χόλιγουντ που εξακολουθούν να εξετάζουν τις επιλογές τους σχετικά με τον Σμιθ. Ακόμα και το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών (SAG-AFTRA), το οποίο έδειξε την δυσαρέσκειά του για το συμβάν πολύ πριν από την Ακαδημία, σκέφτεται τρόπους με τους οποίος θα τιμωρήσει τον Σμιθ και, όπως είναι φυσικό, ήδη κάποια από τα μελλοντικά του πρότζεκτ έχουν αρχίσει να καταρρέουν.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η ταινία του Netflix «Fast & Loose», στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Σμιθ έχει αναβληθεί επ’ αόριστον. Βέβαια, για «καλή τύχη» της διαδικτυακής πλατφόρμας, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντέιβιντ Λιτς, λίγες εβδομάδες πριν τα Οσκαρ, είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από την ταινία. Απ' ό,τι φαίνεται είχε αποφασίσει να σκηνοθετήσει την ταινία «Fall Guy» για την Universal με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Αύγουστο, και το Netflix να ψάχνει για αντικαταστάτη. Φυσικά μετά το περιβόητο χαστούκι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται πλέον στην προτεραιότητά τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Ροκ απαντά για την σφαλιάρα του Γουίλ Σμιθ στα Οσκαρ

Will Smith

Αλλη μια ταινία που «παγώνει» την παραγωγή της είναι και το «Bad Boys 4» της Sony, πράγμα αναμενόμενο. Αυτές οι δυο ταινίες φαίνεται να είναι μόνο η αρχή, αν και το Χόλιγουντ έχει δείξει στο παρελθόν πως ξεχνά πολύ εύκολα, και ίσως κάτι τέτοιο να ισχύσει κι εδώ με τον Σμιθ να ξαναπιάνει δουλειά ακόμα και μέσα στο 2022, έστω κι αν, ίσως, σε όχι μεγάλες ταινίες για αρχή.

Η επόμενη μεγάλη ταινία με πρωταγωνιστή τον Γουιλ Σμιθ είναι το «Emancipation» του Αντουάν Φουκουά για το Apple TV+, η οποία μάλιστα θεωρούνταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του στούντιο για τα επόμενα Οσκαρ. Χωρίς όμως ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τώρα ίσως η ταινία αναβληθεί για το 2023.