Buzz

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ έχει κάτι να πει στα κορίτσια!

στα 10

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ γυρίζει ένα διαφημιστικό σποτάκι μάρκας ρούχων με σουρεάλ διάθεση και φεμινιστικό μήνυμα. Δείτε τη...

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ έχει κάτι να πει στα κορίτσια!

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες να στέκονται ατρόμητες μπροστά σε κάθε είδους πρόκληση και για αυτό συμφώνησε να είναι η εκπρόσωπος μίας σειράς από διαφημιστικά πρόμο με παρόμοιο μήνυμα εκ μέρους των ρούχων Wildfang.

Η 27χρονη πρωταγωνίστρια παίζει με το επίθετό της #EvanRachelWould (και αντί Wood το γράφει/προφέρει Would - ώστε σε οτιδήποτε την προ(σ)καλούν, να μπορεί να απαντάει «Η Εβαν Ρέιτσελ θα μπορούσε») και συμμετέχει σε διάφορα σκετς μαζί με διάσημους άλλους guests: από την πάλαι ποτέ frontwoman των Sonic Youth, Κιμ Γκόρντον, μέχρι ττον σταρ του NBA, Ρόμπιν Λόπεζ.

Η ιδέα του πρόμο βασίζεται στο ότι οι γυναίκες όλα τα μπορούν: «τι θα γινοταν αν σταματούσες να λες όχι και άρχιζες να λες ναι;» Οπότε η Εβαν δέχεται να σκηνοθετήσει ένα σχολικό έργο, να γίνει η μασκότ ενός αγώνα μπάσκετ, να κάνει παρέα με αξιολάτρευτες γιαγιάδες και να πάει μαζί τους για καραόκε.

Δείτε το:

.

Διαβάστε ακόμα: