Buzz

O Κρις Εβανς και η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ στο πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας για τον Φρανκ Μίλερ

στα 10

Και τον οίκο Gucci σε ένα καινούριο, σέξι διαφημιστικό σποτ στο ύφος του «Sin City».

O Κρις Εβανς και η  Εβαν Ρέιτσελ Γουντ στο πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας για τον Φρανκ Μίλερ

Αν για κάποιο λόγο (που δεν μπορούμε να φανταστούμε) δεν μπορείτε να περιμένετε για τη συνέχεια του «Sin City», «Sin City: A Dame to Kill» των Φράνκ Μιλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, έχουμε τη λύση.

Το διαφημιστικό που σκηνοθέτησε ο Μίλερ για το άρωμα Gucci Guilty Black, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία. Η αισθητική, το ύφος, η σκηνοθεσία είναι 100% βγαλμένη από τον κόσμο του κομίστα και σκηνοθέτη.

Σε βαθμό που να αναρωτιέσαι, αν ο Φρανκ Μίλερ έχει κάτι άλλο να μας δείξει εκτός από ασπρόμαυρους με έγχρωμες λεπτομέρειες ρετρό-φουτουριστικούς κόσμους, μοιραίες γυναίκες και σκληρούς άντρες. Και φυσικά βροχή...

Για να είμαστε ειλικρινείς βεβαίως, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ακριβώς πρωτότυπο, αλλά δεν είναι και επώδυνο στα μάτια. Με την Εβαν Ρέιτσελ Γουντ και τον Κρις Εβανς να ερωτοτροπούν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, πως θα μπορούσε άλλωστε;

Αυτό είναι το δεύτερο φιλμάκι που γυρίζει για την Gucci ο Φράνκ Μίλερ. Είχε προηγηθεί ένα ακόμη διαφημιστικό πριν τρία σχεδόν χρόνια, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και το ίδιο κόνσεπτ.

Δείτε τα και τα δύο πιο κάτω.