Buzz

Η Warner συνεχίζει να υποστηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

στα 10

Και αυτό αποδείχτηκε ξανά σε μια εκδήλωση για την επέτειο του «Χάρι Πότερ και της Φιλοσοφικής Λίθου».

Η Warner συνεχίζει να υποστηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Η δημιουργός του «Χάρι Πότερ» από αγαπημένη συγγραφέας κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και, για αρκετούς, αντιπαθής ανθρώπους. Και παρόλο που συνεχίζει ακόμα και σήμερα τις τρανσοφοβικές δηλώσεις, η Warner φαίνεται πως στέκεται δίπλα της.

Αυτό αποδείχθηκε και πρόσφατα σε μια εκδήλωση για την επέτειο του «Χάρι Πότερ και της Φιλοσοφικής Λίθου» με τον Ντράκο Μαλφόι, τον ηθοποιό Τομ Φέλτον, μια δημοσιογράφος από το Sky New, η Κλερ Γκρέγκορι, τον ρώτησε «είσαι κάπως, είσαι ακόμα, εσύ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας, ακόμα σε μεγάλο βαθμό το πρόσωπο του franchise, αν θέλεις. Η Ρόουλινγκ προφανώς έχει μπει στο παρασκήνιο. Είναι περίεργο να είναι βρίσκεται γύρω σας σε τέτοιες εκδηλώσεις;»

Τότε πετάχτηκε ένας τρίτος αντιπρόσωπος της Warner και πριν ο Φέλτον προλάβει να απαντήσει φώναξε «επόμενη ερώτηση παρακαλώ» και αργότερα πρόσθεσε πως «η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν συνδέεται με τη Warner ή τον Τομ Φέλτον, η ομάδα θεώρησε ότι δεν είχε σχέση με το κομμάτι αυτό.»

Διαβάστε ακόμα: O Κρις Κολόμπους θα ήθελε να σκηνοθετήσει μια ταινία βασισμένη στο «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί»

rowling 607

Τέλος ένας εκπρόσωπος της Warner Bros. Studio Tour στο Λονδίνο μίλησε για την viral στιγμή, λέγοντας στην Daily Mail ότι «η Warner Bros απολάμβανε μια δημιουργική, παραγωγική και ικανοποιητική συνεργασία με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες συγγραφείς στον κόσμο και είμαστε περήφανοι που είμαστε το στούντιο το οποίο ζωντανεύουμε το όραμα, τους χαρακτήρες και τις ιστορίες της τώρα – και για τις επόμενες δεκαετίες».

Και η διαμάχη μεταξύ των φανς και την Ρόουλινγκ (και την Warner) φαίνεται πως συνεχίζεται.