Buzz

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρει την παράσταση «Ανθρωποι και Ποντίκια» στο σινεμά

στα 10

Η πετυχημένη παράσταση μεταφέρεται στο σινεμά σε σκηνοθεσία του ίδιου του Βασίλη Μπισμπίκη.

Flix Team
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρει την παράσταση «Ανθρωποι και Ποντίκια» στο σινεμά

Αντιδρώντας στην αδράνεια των ημερών, ο πανταχού παρών (από την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» μέχρι τις «Αγριες Μέλισσες») Βασίλης Μπισμπίκης αποφασίζει να μεταφέρει το «Ανθρωποι και Ποντίκια» στο σινεμά, με τους ίδιους όρους που το έκανε παράσταση με την ομάδα Cartel, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη: Πόσο «άγριες» είναι οι μέλισσες; Ο Λευτέρης Χαρίτος μιλά στο Flix...

cartel 607

Πίσω από την κάμερα θα είναι ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Βασίλης Μπισμπίκης, μαζί με τον διευθυντή φωτογραφίας Δημήτρη Κατσαΐτη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πρόσφατα στην «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη.

Στην εκτέλεση της παραγωγής βρίσκεται η ομάδα του Cartel, ενώ τη διανομή των ρόλων κρατούν οι ηθοποιοί της παράστασης Δημήτρης Δρόσος, Μαίρη Μηνά, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγελική Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη και Ερατώ Αγγουράκη.

cartel 607 Η ομάδα Cartel

To έργο του Τζον Στάινμπεκ που γράφτηκε το 1937 και μιλάει για την προσπάθεια του ανθρώπου για επιβίωση και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, το ρατσισμό αλλά και την αλληλεγγύη, μεταφέρθηκε για τις ανάγκες της παράστασης σε μια μάντρα ανακύκλωσης στον Βοτανικό, δίπλα στα hot spots προσφύγων και μεταναστών, σκηνικό που που διατηρηθεί και στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου, που η φιλοδοξία είναι να είναι έτοιμη για τον επόμενο χειμώνα,.

Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα Cartel και την παράσταση «Ανθρωποι και Ποντίκια».