Buzz

Ξεχάστε το «Kill Bill Vol. 3» που ονειρευόσασταν...

στα 10

Ακόμα κι αν ο Κουέντιν Ταραντίνο θέλει να ολοκληρώσει την ιστορία αυτή ως τριλογία, η Ούμα «Νύφη» Θέρμαν έχει άλλα σχέδια.

Ξεχάστε το «Kill Bill Vol. 3» που ονειρευόσασταν...

Πριν λίγα χρόνια ο Κούεντιν Ταραντίνο είχε διασκεδάσει τις φήμες για μια ακόμα ταινία «Kill Bill» μιας και το όνειρό του ήταν να κλείσει την ιστορία, ολοκληρώνοντάς την ως τριλογία, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της.

Τότε μάλιστα είχε δηλώσει πως «η Ούμα κι εγώ το συζητήσαμε πολύ πρόσφατα, πρέπει να σας ομολογήσω. Το έχω αναπτύξει στο μυαλό μου. Το συζητούσαμε πριν από λίγες μέρες, στην κυριολεξία. Αν κάτι θα έκανα, θα ήταν το τρίτο μέρος του "Kill Bill"...»

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά θέλει η τελευταία του ταινία να είναι ένα σπαγγέτι γουέστερν κωμωδία

Kill Bill 3 607

Αλλά τώρα η ίδια Ούμα Θέρμαν έρχεται να βάλει ένα στοπ σε όλες αυτές εικασίες και, προς απογοήτευση όλων, λέει πως σχέδια για ένα τρίτο «Kill Bill» δεν υπάρχουν στα κοντινό μέλλον μιλώντας στο podcast του SiriusXM «The Jess Cagle Show».

«Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω τίποτα γι 'αυτό. Εννοώ ότι έχει συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε πραγματική σκέψη ότι θα συμβεί, αλλά πολύ καιρό πριν. Δεν το βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον. Μισώ να απογοητεύω τους ανθρώπους. Ολοι εύχονται να συμβεί αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν είναι πρόκειται να γίνει κάτι αμέσως», δήλωσε η Θέρμαν.

Πάντως ακόμα και αυτά τα λόγια της Θέρμαν ίσως αφήνουν ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι για κάτι που ίσως έρθει αργότερα; Ή απλά χρυσώνει το χάπι έτσι ώστε να αποδεχτούμε κι εμείς πως το «Kill Bill» έκλεισε οριστικά την ιστορία του με το δεύτερο μέρος πίσω στο 2004.