Buzz

Σας έλειψε η Bride/Black Mamba; Πώς θα σας φαινόταν ένα «Kill Bill Vol. 3»;

στα 10

Γιατί ο Ταραντινο μόλις αποκάλυψε ότι ψήνει την Ούμα Θέρμαν...

Σας έλειψε η Bride/Black Mamba; Πώς θα σας φαινόταν ένα «Kill Bill Vol. 3»;

Από το 2015 διαβάζουμε για το ενδεχόμενο ενός 3ου μέρους του «Kill Bill». Kι ενώ είχε πέσει σιωπή, ο Ταραντίνο μόλις ανακοίνωσε ότι το «Kill Bill Vol. 3»... ψήνεται. Μαζί με την Ούμα Θέρμαν.

Σε συνέντευξή του στο MTV για το «Once Upon a Time in Hollywood», ο Ταραντίνο αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ούμα Θέρμαν, την «Νύφη» του, για να γυρίσουν ένα ακόμα κεφάλαιο της «Kill Bill» saga.

Το όνειρο του Κουέντιν είναι να κλείσει την ιστορία, ολοκληρώνοντάς την ως τριλογία, κι εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της.

Διαβάστε επίσης: Η Ούμα Θέρμαν «αθωώνει» τον Κουέντιν Ταραντίνο για το διαβόητο ατύχημα του «Kill Bill»

Kill Bill 3 607

«Η Ούμα κι εγώ το συζητήσαμε πολύ πρόσφατα, πρέπει να σας ομολογήσω» αποκάλυψε ο Ταραντίνο. «Το έχω αναπτύξει στο μυαλό μου. Το συζητούσαμε πριν από λίγες μέρες, στην κυριολεξία. Αν κάτι θα έκανα, θα ήταν το τρίτο μέρος του "Kill Bill"...»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ενός τέτοιου πρότζεκτ είναι η απόφαση του Ταραντίνο να κάνει μόνο 10 ταινίες στην καριέρα του και μετά να παραιτηθεί. . Εφόσον έχει φτάσει στην 9η με το «Once Upon a Time in Hollywood», η τελευταία ταινία που θα επιλέξει για να κλείσει ως σκηνοθέτης, έχει σημασία.

Δείτε κι αυτό: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που απαγορεύει ο Κουέντιν Ταραντίνο στα γυρίσματά του

Kill Bill 607 1

Kill Bill 607 2

Ηδη έχει προχωρήσει το δικό του, R-rated, «Star Trek» (που υπόσχεται να είναι βρωμόστομο και ακατάλληλο), αν και μπορεί αυτό να μην μετρήσει ως προσωπικό του έργο, αλλά ως την κατάθεση ενός φαν σε ένα ιστορικό franchise.

Πάντως, ακόμα κι έτσι, το πισωγύρισμα για την ολοκλήρωση της τριλογίας του «Kill Bill» είναι αυτό που θα ήθελε ως το ιστορικό τέλος της καριέρας του; Ή, η φιλοδοξία του θα ήθελε κάτι εντελώς καινούργιο;

Εμείς πάντως τα θέλουμε όλα: και «Star Trek» και «Kill Bill Vol. 3» και κάτι εντελώς καινούργιο.

Διαβάστε περισσότερα: