Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά θέλει η τελευταία του ταινία να είναι ένα σπαγγέτι γουέστερν κωμωδία

στα 10

Αλλά και δεν αποκλείει και το να γυρίσει επιτέλους και το «Kill Bill Vol 3».

Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά θέλει η τελευταία του ταινία να είναι ένα σπαγγέτι γουέστερν κωμωδία

Το μυστήριο για το ποια θα είναι η 10η και τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο φαίνεται πως καλά κρατεί. Από το «Star Trek» ως και το «Vega Boys», ακόμα και για το «Kill Bill Vol 3» ο Ταραντίνο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλείσει τίποτα και τα έχει διαψεύσει όλα. Αλλά, μπορεί, και η επόμενή του ταινία να μην είναι τίποτα από όλα αυτά και απλά να είναι μια… κωμωδία.

Σύμφωνα με το Variety, ο Ταραντίνο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, από όπου και θα παραλάβει το βραβείο συνεισφοράς για την συνδρομή του στο σινεμά από τα χέρια του μάστερ των giallo ταινιών Ντάριο Αρτζέντο, και ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για το ποια θα είναι η επόμενή του ταινία, κι αν αυτή θα είναι το «Kill Bill Vol 3». «Γιατί όχι; Αλλά πρώτα θέλω να κάνω μια κωμωδία», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο θέλει να σκηνοθετήσει τον Ανταμ Ντράιβερ στο δικό του «Ράμπο»

Uma Tarantino 607

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ο Ταραντίνο συνέχισε λέγοντας «δεν θα είναι όμως η επόμενη μου ταινία. Είναι ένα κομμάτι από κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω - και δεν πρόκειται να περιγράψω τι είναι. Αλλά σε ένα μέρος αυτού του πράγματος, υποτίθεται ότι υπάρχει ένα σπαγγέτι γουέστερν. Ανυπομονώ να γυρίσω αυτό το πράγμα γιατί θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Γιατί θέλω να το γυρίσω σε σπαγγέτι γουέστερν στυλ όπου ο καθένας μιλά διαφορετική γλώσσα.»

Οσο αφορά το «Kill Bill Vol 3» το όνειρο του Κουέντιν είναι να κλείσει την ιστορία, ολοκληρώνοντάς την ως τριλογία, κι εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της. Μάλιστα, ακούγοντας αυτή την ιδέα, η Βιβίκα Φοξ είχε μία πρόταση για το ποια διάσημη ηθοποιός θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της, ενήλικης πλέον, «Νίκι»: η Ζεντάγια! Πάντως υπάρχει και ακόμα μια ιδέα για το ποια θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της κόρης της Ούμα «Νύφης» Θέρμαν: η κόρη της Ούμα Θέρμαν, Μάγια Χοκ.

Ας ελπίσουμε πως έστω κάτι από όλα αυτά θα γίνει πραγματικότητα.