Buzz

«Kill Bill 3»: Η Βιβίκα Φοξ θέλει την Ζεντάγια στο ρόλο της ενήλικης πλέον κόρης της που ζητά εκδίκηση

στα 10

Και συμφωνούμε κι εμείς!

«Kill Bill 3»: Η Βιβίκα Φοξ θέλει την Ζεντάγια στο ρόλο της ενήλικης πλέον κόρης της που ζητά εκδίκηση

Από το 2015 διαβάζουμε για το ενδεχόμενο ενός 3ου μέρους του «Kill Bill». Kι ενώ είχε πέσει σιωπή, ένα χρόνο πριν σε συνέντευξή του στο MTV, ο Ταραντίνο ανακοίνωσε ότι το «Kill Bill Vol. 3»... ψήνεται. Μαζί με την Ούμα Θέρμαν.

Το όνειρο του Κουέντιν είναι να κλείσει την ιστορία, ολοκληρώνοντάς την ως τριλογία, κι εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της.

Ακούγοντας την είδηση η Βιβίκα Φοξ είχε την ιδέα ποια διάσημη ηθοποιός θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της, ενήλικης πλέον, «Νίκι».

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Ούμα Θέρμαν «αθωώνει» τον Κουέντιν Ταραντίνο για το διαβόητο ατύχημα του «Kill Bill»

Kill Bill 607 1

Kill Bill 607 2

Σε συνέντευξή της στο ΝΜΕ σχολίασε:

«Δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Είχα την αίσθηση ότι ο Κουέντιν περιμένει την Αμπρόσια (Κέλι, που ερμήνευσε το ρόλο της κόρης της όταν ήταν 8 χρονών) να μεγαλώσει λίγο. Ομως, αν δεν ακολουθήσει αυτό το δρόμο, αν είναι να επιλέξει μία ήδη καταξιωμένη ηθοποιό; Εγώ προτείνω την Ζεντάγια. Πόσο τέλειο θα ήταν κάτι τέτοιο; Και μάλιστα, ένα τόσο διάσημο όνομα, θα βοηθούσε στο να πειστούν τα στούντιο για το πρότζεκτ...»

«Μπορώ να τις φανταστώ. Και η Ζεντάγια και η Ούμα, πανύψηλες, να μονομαχούν σώμα με σώμα! Θα ήταν τέλειο! Την αγαπώ την Ζεντάγια!»

Αυτό το quote της Φοξ έκανε τον viral γύρο του ανάμεσα στους φανς και κάποιος κατασκεύασε και το πόστερ της ταινίας, δίνοντας στον Ταραντίνο και ιδέα για τον τίτλο: «Kill Bride».

Από εμάς είναι ναι!

Διαβάστε περισσότερα:

Kill Bride fake poster 607