Buzz

«Kill Bill 3» με Μάγια Χοκ στο ρόλο της κόρης της Νύφης; (yes please!)

στα 10

Ο Ταραντίνο πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος με την ιδέα: «Θα ήταν γ@μ*το!»

«Kill Bill 3» με Μάγια Χοκ στο ρόλο της κόρης της Νύφης; (yes please!)

Τον Νοέμβριο του 2012, ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 8ης ταινίες του «Django Unchained», το πάλαι ποτέ enfant terrible του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά μάς το είχε δηλώσει: δεν είναι πια παιδί, κι ούτε υπάρχει ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά πλέον.

«Δε θέλω να καταντήσω γέρος σκηνοθέτης. Θα σταματήσω. Απλά δε θέλω να γίνω σαν όλους αυτούς τους ηλικιωμένους σκηνοθέτης. Θέλω να σταματήσω εγώ πριν είναι αργά» είχε πει σε συνέντευξη του στο Playboy. «Οι σκηνοθέτες δεν γίνονται καλύτεροι με τα χρόνια. Συνήθως οι χειρότερες ταινίες τους είναι αυτές οι 4-5 τελευταίες στην φιλμογραφία τους. Εγώ υπολογίζω πολύ στην υστεροφημία της φιλμογραφίας μου - μία κακή ταινία μπορεί να γμσει 3-4 καλές!» Πώς προσδιόριζε τότε το «σε λίγο» της επικείμενης συνταξιοδότησής του; «10 ταινίες είναι ένα καλό νούμερο για να σταματήσει κανείς».

Ποια θα είναι, ωστόσο, αυτή η τελευταία ταινία του; Μήπως, όπως καιρό συζητιέται, ένα «βρωμόστομο και ακατάλληλο Star Trek;» Ή θα επανεπισκεφθεί την ιστορία της εκδικητικής Νύφης με ένα «Kill Bill 3»;

Από το 2015 διαβάζουμε για το ενδεχόμενο ενός 3ου μέρους του «Kill Bill». Kι ενώ είχε πέσει σιωπή, σε συνέντευξή του στο MTV, ο Ταραντίνο ανακοίνωσε ότι το «Kill Bill Vol. 3»... ψήνεται. Μαζί με την Ούμα Θέρμαν.

Kill Bill 3

Το όνειρο του Κουέντιν είναι να κλείσει την ιστορία, ολοκληρώνοντάς την ως τριλογία, κι εστιάζοντας αυτή τη φορά στην τώρα μεγαλωμένη κόρη της Βεμίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ), η οποία θα αναζητήσει τη Μπεατρίξ/«Νύφη» για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της.

Μάλιστα, ακούγοντας αυτή την ιδέα, η Βιβίκα Φοξ είχε μία πρόταση για το ποια διάσημη ηθοποιός θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της, ενήλικης πλέον, «Νίκι»: η Ζεντάγια!

Σήμερα, υπάρχει και μια ακόμα ιδέα για το ποια θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της κόρης της Ούμα «Νύφης» Θέρμαν: η κόρη της Ούμα Θέρμαν, Μάγια Χοκ.

Αυτό δήλωσε ο Κουέντιν Ταραντίνο σε πρόσφατο podcast («The Joe Rogan Experience») μιλώντας για την πιθανότητα ενός 3ου «Kill Bill».

«Με ενθουσιάζει η προοπτική να επιστρέψουμε στην ιστορία, 20 χρόνια μετά. Μπορώ να φανταστώ ότι η Νύφη και η κόρη της πέρασαν ήρεμα αυτές τις δύο δεκαετίες, μέχρι που κάτι από το παρελθόν αναστατώνει τη γαλήνη τους!»

«Και τώρα η Νύφη και η Μπίμπι δραπετεύουν και καταδιώκονται! Μόνο η ιδέα να μπορέσω να κλείσω την Ούμα και την κόρη της Μάγια μαζί! Θα ήταν γ@μ*το!»

Διαβάστε περισσότερα: