Buzz

Πιστεύετε στην καλοσύνη των ξένων; Δείτε τον Τομ Χανκς να διαβάζει nice tweets και (ξανα)πιστέψτε!

στα 10

«Θα βάλω τα κλάματα τώρα» λέει κάποια στιγμή και σταματά για λίγο.

Πιστεύετε στην καλοσύνη των ξένων; Δείτε τον Τομ Χανκς να διαβάζει nice tweets και (ξανα)πιστέψτε!

Ο Τομ Χανκς δεν είναι απλώς ένας από τους καλύτερους του Χόλιγουντ, είναι από τα καλύτερα παιδιά - γενικώς. Και φέτος το τερματίζει, ερμηνεύοντας έναν από τους καλύτερους της μικρής οθόνης.

Το όνομα και το πρόσωπο του Φρεντ Ρότζερς μπορεί να μην λένε πολλά στους θεατές που δεν έχουν μεγαλώσει στην Αμερική, όμως για ολόκληρες γενιές Αμερικάνων, το όνομά, το πρόσωπο και το κόκκινο πουλόβερ του είναι συνυφασμένο με την παιδική τους ηλικία. Επί δεκαετίες, ήταν οικοδεσπότης της δημοφιλέστερης παιδικής εκπομπής, καλοπροαίρετος «μπαμπάς» κι εμβληματική φιγούρα που ξεπερνούσε τα όρια της τηλεοπτικής οθόνης.

Δείτε κι αυτό: Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Τομ Χανκς θα είναι (πάλι) υποψηφίοι για Οσκαρ

Tom Hanks 607

Το «A Beautiful Day in the Neighborhood» της Μάριελ Χέλερ (του «Can You Ever Forgive Me»), μεταφέρει στην οθόνη την πραγματική γνωριμία και σχέση του κυνικού δημοσιογράφου Τομ Τζουνό (ενσαρκώνει ο Μάθιου Ρις) με τον Ρότζερς, κι ο Τομ Χανκς που τον ερμηνεύει μοιάζει ιδανικός για να υπερασπιστεί την καλοσύνη ως προνόμιο, αξία και γοητευτικό προτέρημα.

Σήμερα στο twitter αποφάσισε να αφιερώσει λίγα λεπτά και να διαβάσει «Nice Tweets» (αντίδοτο στα «Mean Tweets» του Τζίμι Κίμελ) αποδεικνύοντας πώς η καλοσύνη των ξένων υπάρχει και μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ή τα νεύρα σου για τον κόσμο. Ή τουλάχιστον να σου φτιάξει τη μέρα.

Δείτε τον να τα διαβάζει:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: