Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Τομ Χανκς θα είναι (πάλι) υποψηφίοι για Οσκαρ

στα 10

Οι δύο αγαπημένοι της Αμερικής μιλούν μεταξύ τους για όσα τους κρατούν στην κορυφή του (χολιγουντιανού) ονείρου.

Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Τομ Χανκς θα είναι (πάλι) υποψηφίοι για Οσκαρ

Αυτή υποδύεται συγκλονιστικά το θρύλο που ήταν, είναι και θα είναι για την Αμερική αλλά και για όλον τον πλανήτη η Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy» και είναι αυτή τη στιγμή φαβορί για μια υποψηφιότητα και (σχεδον) φαβορί για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Αυτός θα είναι σίγουρα υποψηφίος στο Β' Ανδρικό Ρόλο για το «A Beautiful Day in the Neighborhood», στο οποίο υποδύεται τον Φρεντ Ρότζερς, εμβληματική φιγούρα της αμερικανικής τηλεόρασης καθώς, επί δεκαετίες, ήταν οικοδεσπότης της δημοφιλέστερης παιδικής εκπομπής, καλοπροαίρετος «μπαμπάς» μιας ολόκληρης γενιάς Αμερικανών.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2020: Δέκα σίγουρες υποψηφιότητες (για να στοιχηματίσετε από τώρα)

Rennee

Tom

Λογικό η συζήτηση μεταξύ τους να μονοπωληθεί από το πώς υποδύεσαι τελικά ένα πραγματικό πρόσωπο, ειδικά αν αυτό είναι τόσο εμβληματικό όσο οι ήρωες που υποδύονται στις πρόσφατες αυτές ταινίες τους. Ο Τομ Χανκς έχει κάτι να πεί:

«Εχω παίξει πολλούς αληθινούς ανθρώπους. Τον Τσάρλι Γουίλσον στο «Charlie Wilson's War», τον Σάλι στο «Sully», τον Ρίτσαρντ Φίλιπς στο «Captain Philips», τον Τζιμ Λόβελ στο «Apollo 13» - και τους συναντάς. Και τους λες κοίτα τώρα σε παίζω εγώ και θα πρέπει να συμφιλιωθείς με αυτό και επίσης θα πρέπει να συμφιλιλωθείς με το γεγονός ότι θα λέω πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ και θα κάνω πράγματα που δεν έχεις κάνει ποτέ. Και ίσως θα προδώσω κίνητρα που δεν είχες ποτέ. Αλλά την ίδια στιγμή θέλω να είμαι όσο πιο ακριβής μπορώ στη συμπεριφορά και στη διαδικασία την οποία πέρασες. Αυτή είναι μια καλή γέφυρα για να φτάσεις κοντά στον άλλον.»

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συζήτηση της Ρενέ Ζελβέγκερ με τον Τομ Χανκς στη σειρά Actors on Actors του Variety: