Industry

«Το Κάλεσμα»: τρόμος μέχρι την τελευταία… γουλιά

στα 10

Μια καλή ταινία τρόμου φυλάει τις φρικτότερες εκπλήξεις για το τέλος. Το ίδιο και η θερμαινόμενη κούπα του «The Conjuring» που το Flix και η Village χαρίζουν σε 15 fans της ταινίας.

Flix Team
«Το Κάλεσμα»: τρόμος μέχρι την τελευταία… γουλιά

Πριν από το Αμιτιβιλ υπήρξε το Χάρισβιλ. Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία «Το Κάλεσμα» περιγράφει πώς οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, βοήθησαν μια οικογένεια που στοιχειωνόταν από μια σκοτεινή παρουσία, σε μια απομονωμένη φάρμα. Οι Γουόρεν, αναγκασμένοι να πολεμήσουν μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία, βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική υπόθεση της καριέρας τους.

Το «The Conjuring» καλεί το πνεύμα κλασσικών ταινιών του σινεμά του τρόμου που δικαιώνεται σε ένα φιλμ που ξέρει πως να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους πιο γνώριμους κινηματογραφικούς μηχανισμούς του τρόμου, ως μοχλούς που θα σε κάνουν να αναπηδάς κάθε τόσο από την καρέκλα σου, και να χτίσει ένα συνεχές αίσθημα ανησυχίας που διαποτίζει κάθε καρέ του φιλμ!

Το πιθανότερο είναι ότι είδατε ήδη «Το Κάλεσμα» στο σινεμά, κρίνοντας από την καλή πορεία της ταινίας αυτήν, την πρώτη εβδομάδα της εξόδου της στις ελληνικές αίθουσες. Σε κάθε περίπτωση, το Flix και η Village παρατείνουν την απόλαυση του τρόμου μ’ ένα συλλεκτικό δώρο στους fans.

conjcup

Διεκδικήστε μία από τις 15 συλλεκτικές κούπες «The Conjuring»: γεμίστε τις με το ζεστό σας ρόφημα και δείτε σιγά-σιγά, καθώς θερμαίνονται, ν’ αποκαλύπτεται η εικόνα του πιο φρικτού σας εφιάλτη! Για να κερδίσετε μία από τις συλλεκτικές κούπες, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Το Κάλεσμα». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία και δείτε φωτογραφίες και το τρέιλερ της ταινίας «Το Κάλεσμα»