Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κάμερα του Flix #3

στα 10

Συναντήσαμε τη σκηνοθέτη Σοφία Εξάρχου λίγο πριν την πρεμιέρα του «Park» και την παραγωγό Φένια Κοσοβίτσα μεταξύ των πέντε ταινιών της στο Φεστιβάλ. Η κάμερα του Flix βολτάρει στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Flix Team
Τα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κάμερα του Flix #3

Οι ταινίες τρέχουν στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά έξω από τις αίθουσες, η κάμερα του Flix σταματά στα πρόσωπα που υπογράφουν τις ταινίες.

Δείτε ακόμη: Ο Γιάννης Κορρές αποκαλύπτει αν «Οντως Φιλιούνται;», οι δημιουργοί του «Στην Ηλικία μου Ακόμα Κρύβομαι για να Καπνίσω» μπαίνουν στο χαμάμ της Θεσσαλονίκης κι η Μαρίνα Δανέζη μάς τραγουδά συνθήματα του ΠΑΟΚ.

Σήμερα, βλέπουμε τη Σοφία Εξάρχου, σκηνοθέτη του «Park» που, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόνο, τη βράβευση στο Σαν Σεμπαστιάν και το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο, φέρνει το δυνατό ντεμπούτο της στη Θεσσαλονίκη. To «Park» προβάλλεται σε επανάληψη την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, στις 20.00, στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη.

Δείτε ακόμη: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που δεν ξέχασα: To Flix στα γυρίσματα του «Park» της Σοφίας Εξάρχου

Συναντάμε την παραγωγό Φένια Κοσοβίτσα που βρίσκεται στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με πέντε ταινίες, το γαλλοελληνικό «Στην Ηλικία μου Ακόμα Κρύβομαι για να Καπνίσω» της Ραϊανά, το «Ετερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, το «Stopover» των αδελφών Κουλέν, γυρισμένο στη Ρόδο, που κάνει την ελληνική πρεμιέρα του το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, τη μικρού μήκους «Αλεπού» της Ζακλίν Λέντζου και το «Cosmic Candy» της Ρηνιώς Δραγασάκη στα Works in Progress.

Δείτε ακόμη: «Stopover»: Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, o Μάκης Παπαδημητρίου, η Φένια Κοσοβίτσα κι ο Κωστής Μαραβέγιας μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από την πρεμιέρα τους στις Κάννες με το Flix

Είναι κι οι δυο τους σε μια γεμάτη ορμή στιγμή της πορείας τους στο σινεμά και, ευχτυχώς, αισιόδοξες για το μέλλον! Πατήστε το play...

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Το Flix θα σας μεταφέρει καθημερινά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - μέσα κι έξω από τις σκοτεινές αίθουσες - ως τη λήξη του, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα θέματα του Flix για το Φεστιβάλ


Περισσότερο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης:

Η Fischer γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, απονέμοντας και φέτος τα πιο σημαντικά βραβεία, τα Βραβεία Κοινού Fischer. Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ.

fischer tiff 57 607