Buzz

Πρώτη μέρα θερινά

στα 10

Τα θερινά σινεμά άνοιξαν 1η Ιουνίου με περιοριστικά μέτρα λόγω υγειονομικής κρίσης αλλά και λόγω καιρού. Αυτές είναι μερικές εικόνες που μας έλειψαν όσο τα σινεμά ήταν κλειστά...

Flix Team
Πρώτη μέρα θερινά

Παρά τα «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα», τα θερινά σινεμά έδειξαν αντοχή και, εκτός από λίγες απώλειες, έκαναν το τεστ της πρώτης ημέρας, μετά από δυόμιση περίπου μήνες που τα σινεμά ήταν κλειστά.

Βρείτε εδώ τη λίστα με όλα τα θερινά που έχουν ανοίξει από χθες 1η Ιουνίου με το πλήρες πρόγραμμα προβολών - και δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα με τα σινεμά πανέτοιμα για τη δεύτερη μέρα λειτουργίας τους, όπως τις ανακαλύψαμε στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε αναλυτικά: Με πληρότητα 70%, χωρίς μείωση τιμής εισιτηρίου και χωρίς διάλειμμα ανοίγουν τα θερινά σινεμά | O Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ενωσης Αιθουσαρχών Κινηματογραφιστών, Λάμπρος Μαριόλης μιλάει στο Flix για τον τρόπο που θα πάμε φέτος θερινό, τα αιτήματα του κλάδου, αλλά και για τα παράνομα «σινεμά» που φυτρώνουν από το πουθενά.

Αμύντας

αμύντας

Αλσος

αλσος

Τριανόν

τριανόν

Cine Φιλοθέη

φιλοθέη

Αλεξ (Πόρτο Ράφτη)

αλεξ

Σινέ Νάταλι (Θεσσαλονίκη)

νάταλι

Σινέ Γέρακας

γέρακας

Σινέ Ονειρο

ονειρο

Σινέ Παράδεισος

παράδεισος

Σινέ Πέραν

πέραν

Cine Φλοίσβος

φλοίσβος

Cine Αλεξ (Θεσσαλονίκη)

αλεξ

Ελληνίς Θεσσαλονίκη

ellhnis

Διαβάστε ακόμη: Ξέρουμε τι θα δείτε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ένα θερινό δίπλα σας - Ολα τα θερινά που ανοίγουν την 1η Ιουνίου και οι πρώτες ταινίες που θα προβληθούν στον αναλυτικό οδηγό του Flix