Buzz

Ξέρουμε τι θα δείτε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ένα θερινό δίπλα σας

στα 10

Το πρόγραμμα για τις τρεις πρώτες μέρες του Ιουνίου έχει ολοκληρωθεί, με τα θερινά να ανοίγουν σταδιακά, προβάλλοντας ταινίες που η πορεία τους διακόπηκε νωρίς λόγω της υγειονομικής κρίσης ή μεγάλες επιτυχίες της χειμερινής σεζόν.

Flix Team
Ξέρουμε τι θα δείτε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ένα θερινό δίπλα σας
Σινέ Φλοίσβος

29 θερινά σινεμά στην Αθήνα και 9 στην υπόλοιπη Ελλάδα εγκαινιάζουν την επιστροφή στις αίθουσες από 1η Ιουνίου, δύο και κάτι μήνες μετά από την ημέρα που οι κινηματογράφοι έκλεισαν λόγω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19.

Με 23 ταινίες που είτε διέκοψαν την προβολή τους το Μάρτιο, είτε υπήρξαν επιτυχίες της χειμερινής σεζόν, δοκιμάζουν αυτά πρώτα τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί ως προστασία των θεατών και που συμφωνούνται αυτές τις ώρες σε διάλογο με το Υπουργείο Πολιτισμού (πληρότητα στο 70%, ανοιχτά κυλικεία, χωρίς διάλειμμα, όχι μείωση του εισιτηρίου, ανά δύο θέσεις θα υπάρχει μία κενή, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια ή για παρέα), προκειμένου να ακολουθήσουν την επόμενη Πέμπτη 4 Ιουνίου ακόμη περισσότερα θερινά σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια περίοδο αβεβαιότητας για τα πάντα, το μόνο σίγουρο είναι πως το άνοιγμα των (θερινών για την ώρα) κινηματογράφων είναι ένα καλό νέο.

Διαβάστε αναλυτικά: Με πληρότητα 70%, χωρίς μείωση τιμής εισιτηρίου και χωρίς διάλειμμα ανοίγουν τα θερινά σινεμά | O Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ενωσης Αιθουσαρχών Κινηματογραφιστών, Λάμπρος Μαριόλης μιλάει στο Flix για τον τρόπο που θα πάμε φέτος θερινό, τα αιτήματα του κλάδου, αλλά και για τα παράνομα «σινεμά» που φυτρώνουν από το πουθενά.**

cine Alexandra Cine Αλεξάνδρα

Στην Αθήνα ανοίγουν 24 θερινά σινεμά:

Το Cine Αλεξάνδρα προβάλλει το «Ραντεβού στο Belle Epoque» του Νικολά Μπεντός με τον Ντανιέλ Οτέιγ και την Φανί Αρντάν κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Cine Αλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια προβάλλει το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Cine Φιλοθέη προβάλλει τα «Σκοτεινά Νερά» του Τοντ Χέινς με τον Μαρκ Ράφαλο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Cine Ψυχικό προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Ster Cool Τύμβος προβάλλει στην αίθουσα 2 το «Joker» του Τοντ Φίλιπς και στην αίθουσα 3 την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Αβάνα προβάλλει το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Αίγλη στο Χαλάνδρι προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Αίγλη στο Ζάππειο προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Ακτή στη Βουλιαγμένη προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Αλεξ στο Πόρτο Ράφτη προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Αμίκο προβάλλει το «Κατηγορώ!» του Ρομάν Πολάνσκι κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.1κ0.

Ο Αμύντας προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.45 και στις 22.45.

Το Ανοιξις προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Αρτεμις στου Παπάγου προβάλλει ταιριαστά τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00 και στις 23.00.

Το Αττικόν Αλσος στο Γαλάτσι προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Ηλέκτρα προβάλλει την «Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» του Κλιντ Ιστγουντ κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.10.

Το Κάρμεν προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.50.

Η Λάουρα προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η Μαριλένα προβάλλει την «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

To Μίμης Φωτόπουλος Δημοτικός Κινηματογράφος στο Μαρούσι προβάλλει από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 20.30 το «Τζότζο» του Τάικα Γουαϊτίτι και στις 22.30 το «1917» του Σαμ Μέντες.

Τα Παναθήναια προβάλλουν τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο τη Δευτέρα 1η Ιουνίου και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.45 και τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στις 23.00 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 23.00.

Το Σινέ Γέρακας προβάλλει τον «Εξαφανισμένο» του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.45.

To Σινέ Ονειρο προβάλλει κάθε βράδυ στις 21.00 μεταγλωττισμένο το «Φύγαμε» και στις 22.45 το «The Gentlemen» του Γκάι Ρίτσι.

To Σινέ Παλλήνη προβάλλει τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο, κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 21.15.

Το Σινέ Παράδεισος προβάλλει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο το «Αριστούργημά μου» στις 21.00 και στις 22.30, την Τρίτη 2 Ιουνίου προβάλλει αφιέρωμα στον Ρένο Χαραλαμπίδη, παρουσία του ίδιου με ελεύθερη είσοδο με προβολές τα «Φτηνά Τσιγάρα» στις 21.00 και τα «4 Μαύρα Κοστούμια» στις 22.45 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο προβάλλει το «Μην Ενοχλείτε Παρακαλώ» του Πατρίς Λεκόντ στις 21.00 και στις 22.30.

Το Σινέ Πέραν προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.10.

Το Σινέ Φλοίσβος προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Στέλλα στην Κυψέλη προβάλλει το «Βαμμένο Πουλί» του Βάκλαβ Μαρχούλ, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20.50 (ώρα προσέλευσης 20.15).

Το θερινό Τριανόν προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα 1η και Τρίτη 2 Ιουνίου στις 21.15.

Διαδώστε το σύνθημα #tocinemaseperimenei και δείτε εδώ τις ταινίες που είναι προγραμματισμένες να βγουν στις ελληνικές αίθουσες μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Ορφέας Ο Ορφέας στην Κω

Στην υπόλοιπη Ελλάδα ανοίγουν 7 θερινά σινεμά:

Το Αλεξ στη Θεσσαλονίκη προβάλλει τα «Κρατικά Μυστικά» του Γκάβιν Χουντ με την Κίρα Νάιτλι, κάθε μέρα, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00 και στις 23.00.

Το Αττικόν Χανιά προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Η Αύρα στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Ελληνίς στη Θεσσαλονίκη προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00 και 23.45.

To Ελληνίς στο Αγρίνιο προβάλλει το «Ραντεβού στο Belle Epoque» του Νικολά Μπεντός με τον Ντανιέλ Οτέιγ και την Φανί Αρντάν κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Νάταλι στη Θεσσαλονίκη προβάλλει το «Κατηγορώ!» του Ρομάν Πολάνσκι, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00 και στις 23.45.

Ο Ορφέας στην Κω προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα 1η και Τρίτη 2 Ιουνίου στις 21.00 και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 23.15 και το «Κάλεσμα της Αγριας Φύσης» του Κρις Σάντερς με τον Χάρισον Φορντ την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.00.

Το Σινέ Βάλια στο Αργος προβάλλει την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, κάθε βράδυ, Δευτέρα έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 21.15.

Το Cine Negas, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ζακύνθου προβάλλει από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη 3 Ιουνίου το «Φύγαμε» της Pixar, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, στις 21.00 και το «Αόρατος Ανθρωπος» στις 23.00.


Αναζητήστε όλες τις κριτικές για τις νέες ταινίες, τις ταινίες που συνεχίζονται και ώρες προβολών στις αίθουσες όλης της Ελλάδας στον αναλυτικό κινηματογραφικό οδηγό του Flix.